2/10/14

Σχέδιο Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού για τοποθέτηση ανέργων πτυχιούχων σε επιχειρήσεις και Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία

Σχέδιο Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού
για τοποθέτηση ανέργων πτυχιούχων σε επιχειρήσεις
και Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (Υ.Π.Π.) καλεί όσους από τους 152 εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης έχουν επιλεγεί από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ), για το Σχέδιο Τοποθέτησης Άνεργων Νέων Πτυχιούχων για Απόκτηση Εργασιακής Πείρας, ενδιαφέρονται να εργοδοτηθούν στα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία (Π.Ο.Σ.) αντί στο πιο πάνω Σχέδιο, να προσέλθουν στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας (Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδου, Ακρόπολη, 1434 Λευκωσία) την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στις 9 π.μ..
Δικαίωμα για την πιο πάνω αλλαγή έχουν όσοι από τους πιο πάνω εκπαιδευτικούς:
α) Έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για τα Π.Ο.Σ. και ήδη περιλαμβάνονται στους αναρτημένους καταλόγους μοριοδότησης (Π.Ο.Σ., Δημοτική Εκπαίδευση, ημερομηνία 08/09/2014) στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ( http://www.moec.gov.cy/anakoinoseis/ ).
β) Έχουν τους πιο κάτω αύξοντες αριθμούς στους προαναφερθέντες καταλόγους μοριοδότησης:
Επαρχία Λευκωσίας: αύξοντες αριθμοί 1 μέχρι 225
Επαρχία Λεμεσού: αύξοντες αριθμοί 1 μέχρι 160
Επαρχίες Λάρνακας-Αμμοχώστου: αύξοντες αριθμοί 1 μέχρι 140
Επαρχία Πάφου: αύξοντες αριθμοί 1 μέχρι 85
Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τους όρους της ΑνΑΔ, είναι αδύνατη η ταυτόχρονη εργοδότηση και στο εν λόγω Σχέδιό της και στα Π.Ο.Σ.
_____________
2 Οκτωβρίου, 2014