22/7/14

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο
της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων. Στη συνάντηση παρέστη και η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Παρασκευάς Σαμάρας δήλωσε: «Είχαμε μια σημαντική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εκθέσαμε τα θέματα και τα προβλήματα των πολυτέκνων στην παρουσία και της Υπουργού Εργασίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδειξε μεγάλη κατανόηση, υπό τις συνθήκες. Υπήρξε διάθεση επίλυσης προβλημάτων εν ευθέτω χρόνω για τα σημαντικότερα ζητήματα που έχουν οικονομικό αντίκρισμα. Κάποια θέματα μπαίνουν στην ατζέντα για διερεύνηση στο Υπουργικό Συμβούλιο και για υλοποίηση το συντομότερο».

Ερωτηθείς κατά πόσον συζητήθηκε και το θέμα του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, ο κ. Σαμάρας είπε: «Εκθέσαμε τους φόβους μας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατανοεί τους φόβους μας μήπως κοπούν και άλλα επιδόματα για να συμπληρωθεί το κενό και μας διαβεβαίωσε πως τα χρήματα θα αντληθούν από αλλού και δεν θα ενοχληθούν καθόλου τα επιδόματα τέκνου και πολυτεκνίας».

--------------------