10/6/14

Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών για σειρά συναντήσεων με επενδυτές στην Ευρώπη

Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών
για σειρά συναντήσεων με επενδυτές στην Ευρώπη


Η Κυπριακή Δημοκρατία με πιστοληπτική αξιολόγηση B (positive)/ Standard and Poors, Caa3 (positive)/ Moodys and B- (stable)/ Fitch έχει προχωρήσει στο διορισμό ως αναδόχων τραπεζών με σκοπό να οργανώσουν μια σειρά συναντήσεων με επενδυτές στην Ευρώπη, τις ακόλουθες τράπεζες: Deutsche Bank AG, Goldman Sachs International, HSBC Bank plc, UBS Limited and VTB Capital plc.

Ενδέχεται να ακολουθήσει η εκτέλεση της συναλλαγής η οποία θα είναι σε ευρώ, τούτου εξαρτωμένου από τις συνθήκες της αγοράς.

­­­­_______________

Επιφύλαξη
Η παρούσα δεν προορίζεται για κυκλοφορία άμεσα ή έμμεσα στις ΗΠΑ. Η Ανακοίνωση αυτή δεν συνιστά ούτε αποτελεί μέρος οποιασδήποτε προσφοράς ή προώθησης για την αγορά ή τη συμμετοχή στην αγορά αξιογράφων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ή οποιασδήποτε επικράτειας στην οποία τέτοια προσφορά ή προώθηση θα ήταν παράνομη.

Αξιόγραφα δεν επιτρέπεται να προσφέρονται ή να πωλούνται εντός των ΗΠΑ ή προς πολίτες των ΗΠΑ χωρίς εγγραφή ή εξαίρεση από την εγγραφή σύμφωνα με τον περί Αξιογράφων Νόμο του 1933, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί , καθώς και σύμφωνα με τους όρους και κανονισμούς του. Οποιαδήποτε προσφορά αξιογράφων εκτός των ΗΠΑ θα γίνει μέσω ενημερωτικού εντύπου και τιμολογικού συμπληρωματικού εγγράφου τα οποία θα περιέχουν λεπτομερή πληροφόρηση για τον εκδότη και τα υπό προσφορά αξιόγραφα. Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν προτίθεται να εγγράψει οποιαδήποε αξιόγραφα στις ΗΠΑ και δεν θα γίνει οποιαδήποτε δημόσια προσφορά των αξιογράφων στις ΗΠΑ ή σε οποιαδήποτε άλλη επικράτεια στην οποία τέτοια προσφορά υπόκειται σε περιορισμούς ή απαγορεύεται.