14/4/14

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Άμπου Ντάμπι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποιεί
επίσημη επίσκεψη στο Άμπου Ντάμπι


Έφθασε απόψε στο Άμπου Ντάμπι η κυπριακή αντιπροσωπεία που θα συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη κατά την επίσημη επίσκεψή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στην κυπριακή αντιπροσωπεία συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης κ. Αλέξανδρος Ζήνων και ο εκτελών χρέη Κυβερνητικού Εκπροσώπου και Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του θα παρακαθίσουν σε δείπνο με κρατικούς παράγοντες και επιχειρηματίες από το Άμπου Ντάμπι.

Αύριο το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Γενικό Διευθυντή του Αραβικού Νομισματικού Ταμείου κ. Abdulrahman Al Hamidy και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του κρατικού επενδυτικού ταμείου Mubadala κ. Khaldoon Khalifa Al Mubarak.

Ακολούθως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Παλάτι Mushrif (Προεδρικό Μέγαρο), όπου θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Διάδοχο του Θρόνου, Πρίγκιπα του Αμπου Ντάμπι Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan.

----------------------