31/3/14

Το Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος συντονίζει εκστρατεία για καταπολέμηση της ποντίκας

Το Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος συντονίζει εκστρατεία για καταπολέμηση της ποντίκας

Το Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος πληροφορεί ότι το κοινό ότι στις 5 Απριλίου 2014, θα πραγματοποιηθεί ομαδική εκστρατεία καταπολέμησης της ποντίκας σε 19 Κοινότητες που βρίσκονται στη δυτική περιφέρεια της Επαρχίας Λεμεσού. Οι περιοχές που θα καλυφθούν θα είναι γεωργοκτηνοτροφικές περιοχές, κυρίως χαρουποπεριοχές που εμπίπτουν εντός διοικητικών ορίων των ακόλουθων χωριών: Καντού, Σούνι-Ζανακιά, Σωτήρα, Πάνω Κυβίδες, Άγιος Αμβρόσιος, Πάχνα, Κολόσσι, Συνοικισμός Κολοσσίου, Ερήμη, Επισκοπή, Ανώγυρα, ΠραστείοΑυδήμου, Άγιος Θωμάς, Αυδήμου, Πλατανίσκια, Πισσούρι, Αλέκτορα, Παραμάλι και Άγιος Θεράπων.
Η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί υπό το συντονισμό του Τμήματος Γεωργίας σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες, την Υπηρεσία Θήρας, την Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγιού και Διατήρησης Άγριας Ζωής – Τμήμα Λεμεσού και τις τοπικές αρχές. Στην εκστρατεία θα συμμετέχουν ως εθελοντές προσωπικό κυβερνητικών υπηρεσιών, κάτοικοι των πιο πάνω κοινοτήτων, καθώς και μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κυνηγίου και Διατήρησης Άγριας Ζωής – Τμήμα Λεμεσού.
Σημείο έναρξης της εκστρατείας θα αποτελέσει το Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας Σωτήρας, όπου στις 9.00 π.μ. θα γίνει συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
-----------------------------