12/3/14

Εκδηλώσεις για παρουσίαση των κυπριακών πανεπιστημίων στην Ελλάδα



Εκδηλώσεις για παρουσίαση των κυπριακών πανεπιστημίων
 στην Ελλάδα


To Εμπορικό Κέντρο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνουν εκδηλώσεις για την παρουσίαση των κυπριακών πανεπιστημίων στην Ελλάδα, στις 18 Μαρτίου 2014 στην Πάτρα και στις 20 Μαρτίου 2014 στην Καλαμάτα.

Τις παρουσιάσεις της κυπριακής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσουν Εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και αντιπρόσωποι των κυπριακών πανεπιστημίων. Στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα συμμετέχουν με περίπτερα έξι εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Σκοπός της παρουσίασης είναι η ενημέρωση μαθητών, γονέων/κηδεμόνων, εκπαιδευτικών, συμβούλων γραφείων συμβουλευτικής και προσανατολισμού και λοιπών ενδιαφερομένων σχετικά με τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα των κυπριακών πανεπιστημίων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο +30 210 3734822.

________________

12 Μαρτίου, 2014