13/3/14

Κυπριακή συμμετοχή στην έκθεση «Εκπαίδευση 2014» στην Αθήνα





Κυπριακή συμμετοχή στην έκθεση «Εκπαίδευση 2014» στην Αθήνα


Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου και το Εμπορικό Κέντρο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Αθήνα, ανακοινώνουν ότι θα συμμετέχουν στην 16η Διεθνή Έκθεση "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2014", η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14 -16 Μαρτίου 2014, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο.

Η κυπριακή συμμετοχή περιλαμβάνει περίπτερα πέντε κυπριακών ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων  καθώς επίσης και περίπτερο του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Κύπρου.

Η διεθνής έκθεση «EKΠAIΔEYΣH 2014» αποτελεί κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα και θεωρείται εκ των σημαντικότερων  εκπαιδευτικών  εκθέσεων στα Βαλκάνια. Η φετινή έκθεση συγκεντρώνει 150 εκθέτες από την Ελλάδα και 14 άλλες χώρες και αναμένεται να την επισκεφθούν περίπου 15,000 επισκέπτες.         
                  
Η έκθεση απευθύνεται σε όλους όσους επιδιώκουν τη μάθηση σε όποιο στάδιο της πορείας τους βρίσκονται όπως: μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, εργαζόμενους, στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες, εργαζόμενους στον εκπαιδευτικό τομέα, σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού καθώς επίσης και γονείς οι οποίοι επιζητούν να επιλέξουν σχολή ή εκπαιδευτήριο για το παιδί τους.               
                                                     
Πληροφορίες: Εμπορικό Κέντρο Κυπριακής Πρεσβείας
τηλ: 210 3734822.

________________
13 Μαρτίου, 2014