28/1/14

Επιλύθηκε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε ό,τι αφορά την παροχή υπηρεσιών σε θαλασσαιμικούς και αιματολογικούς ασθενείς






Λύση στο θέμα που δημιουργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού σε ό,τι αφορά την παροχή υπηρεσιών σε θαλασσαιμικούς και αιματολογικούς ασθενείς έδωσε ο Υπουργός Υγείας δρ Πέτρος Πετρίδης. Στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στο Νοσοκομείο,  αποφασίστηκε όπως διαμορφωθεί ειδικός χώρος εντός του Νοσοκομείου προκειμένου να εξυπηρετούνται οι αιματολογικοί ασθενείς.



Σε δηλώσεις του μετά το πέρας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Διευθυντή του Νοσοκομείου και εκπροσώπων των ασθενών, ο δρ Πετρίδης ανέφερε ότι το θέμα θα διευθετηθεί άμεσα, τονίζοντας πως όταν υπάρχει καλή θέληση απ’ όλες τις πλευρές τα προβλήματα επιλύονται.

Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδρασεις που προκλήθηκαν από ομάδα θαλασσαιμικών στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Νοσοκομείο, ο κ. Υπουργός σημείωσε πως δεν θα ήταν σοφό να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο. Ξεκαθάρισε πάντως πως τα προβλήματα λύνονται με διάλογο και όχι με αντιπαραθέσεις.

_____________