4/12/13

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ταϋλάνδη






Η πιο κάτω ταξιδιωτική οδηγία απευθύνεται προς τους πολίτες της Δημοκρατίας που διαμένουν μόνιμα, ταξιδεύουν ή προτίθενται να ταξιδεύσουν προς τη Ταϋλάνδη.



Οι πολίτες της Δημοκρατίας που διαμένουν μόνιμα ή προτίθενται να ταξιδεύσουν στην Ταϋλάνδη, συμβουλεύονται όπως, αν δεν είναι απαραιτήτως αναγκαίο, αποφύγουν να ταξιδέψουν σε ορισμένες περιοχές της χώρας, όπου ενδέχεται να πραγματοποιούνται μαζικές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις.

Οι διαδηλώσεις πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ και έχουν εξαπλωθεί και σε άλλα μέρη της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και του τουριστικού νησιού του Πουκέτ.

Συμβουλεύουμε τους Κύπριους πολίτες που επισκέπτονται την Ταϋλάνδη να παρακολουθούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (διεθνή και τοπικά), έτσι ώστε να τηρούνται ενήμεροι συνεχώς για τυχόν εξελίξεις, και να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών Αρχών.

Σε περίπτωση έκτακτης ή/και προξενικής ανάγκης, οι Κύπριοι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον Λειτουργό Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, στο τηλέφωνο +35 7 99660129, ή το Τμήμα Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΠΕΞ στο +35 7 22801000, ή με την Υπάτη Αρμοστεία της Δημοκρατίας στο Νέο Δελχί, Ινδία (D64, Malcha Marg, Chanakyapuri, New Delhi – 110021, ΙΝDΙΑ, Tel.  (+91 11) 26111156/57, Email: delhihc@mfa.gov.cy).

----------------------------