4/12/13

Εγκαινιάστηκε η Στέγη Χορού Λευκωσίας





Πραγματοποιήθηκαν χθες, τα εγκαίνια της Στέγης Χορού Λευκωσίας στο πλήρως ανακαινισμένο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς Αγίου Ανδρέα στη Λευκωσία. Τα εγκαίνια τέλεσαν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκος Κενεβέζος και ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.



Την τελετή εγκαινίων παρακολούθησαν ο Πρέσβης του Ισραήλ, η Πρόξενος της Ελλάδας, ο Πρόξενος της Αυστρίας, εκπρόσωποι Πρεσβειών, o Διευθυντής του ΘΟΚ, Δημοτικοί Σύμβουλοι Λευκωσίας, εκπρόσωποι καλλιτεχνικών οργανώσεων και ομάδων χορού και πλήθος κόσμου.

Κατά την τελετή εγκαινίων χαιρετισμούς ανέγνωσαν η Πρόεδρος της Στέγης Χορού Λευκωσίας κα Αριάνα Οικονόμου, ο Δήμαρχος Λευκωσίας και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ακολούθησε περιλάμβανε αποσπάσματα από κλασικά μπαλέτα από μαθητές του Μπαλέτου Νέων Λευκωσίας, το σόλο Flow σε χορογραφία και εκτέλεση Hamilton Monteiro εκ μέρους του Dance Lab Nicosia και το σόλο Body Signs / InBetween σε χορογραφία και εκτέλεση Julia Anna Brendle εκ μέρους του Dance Gate Lefkosia.


_______________
4 Δεκεμβρίου, 2013