6/6/13

Επαρχία Αμμοχώστου 9.15π.μ. Θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας - Αμμοχώστου κ. Βασίλειο στην Ιερά Μητρόπολη. 9.50π.μ. Θα παραστεί στο τρισάγιο που θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος και θα καταθέσει στεφάνι στους τάφους των ηρώων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, στο Κοιμητήριο Παραλιμνίου. Θα προηγηθούν επισκέψεις σε στρατόπεδα της επαρχίας Αμμοχώστου. Λευκωσία 12.20μ.μ. Θα μιλήσει ενώπιον Ανώτατων και Ανώτερων στελεχών της Εθνικής Φρουράς, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελετών Ιεράς Μονής Κύκκου στον Αρχάγγελο. Στην ομιλία του θα παραθέσει το όραμά του και θα αναλύσει το στρατηγικό πλάνο και τους κύριους στόχους της πενταετίας 2013-2018. 6/6/13

Δραστηριότητες του

Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Παρασκευή, 6/6/13


Επαρχία Αμμοχώστου

9.15π.μ.  Θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας - Αμμοχώστου κ. Βασίλειο στην Ιερά Μητρόπολη.
9.50π.μ.  Θα παραστεί στο τρισάγιο που θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος και θα καταθέσει στεφάνι στους τάφους των ηρώων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, στο Κοιμητήριο Παραλιμνίου.

                 Θα προηγηθούν επισκέψεις σε στρατόπεδα της επαρχίας Αμμοχώστου.


Λευκωσία
12.20μ.μ. Θα μιλήσει ενώπιον Ανώτατων και Ανώτερων στελεχών της Εθνικής Φρουράς, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελετών Ιεράς Μονής Κύκκου στον Αρχάγγελο. 

                    Στην ομιλία του θα παραθέσει το όραμά του και θα αναλύσει το στρατηγικό πλάνο και τους κύριους στόχους της πενταετίας 2013-2018.

 6/6/13