15/5/13

Ο ΚΟΤ διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τουριστικούς αντιπροσώπους 15/05/2013


Στο πλαίσιο των προσπαθειών του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού για αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών της τουριστικής Κύπρου και για ενδυνάμωση της συνεργασίας του με τους επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας, ο Οργανισμός διοργάνωσε πρόσφατα σεμινάριο για 60 περίπου τουριστικούς αντιπροσώπους, οκτώ ξένων Οργανωτών Ταξιδίων, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου.

Κατά τη συνάντηση, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για την ιστορία, τον πολιτισμό και τα κύρια αξιοθέατα του νησιού μας. Ενημερώθηκαν επίσης για τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, ιδιαίτερα όσον αφορά το Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας που είναι επιφορτισμένο με την επιθεώρηση και τον έλεγχο των τουριστικών επιχειρήσεων. Παράλληλα, εξετάστηκαν τρόποι για στενότερη συνεργασία με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών στην Κύπρο και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο μουσείο «Θάλασσα» στην Αγία Νάπα.

Ο ΚΟΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Δήμο και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας για την ευγενή παραχώρηση του χώρου και τη φιλοξενία.

Ανάλογο σεμινάριο προγραμματίζεται εντός Μαΐου και για την περιοχή Πάφου.