9/5/13

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για το Σχέδιο Παροχής Κινήτρων στην τουριστική βιομηχανία 09/05/2013


Αναφορικά με το Σχέδιο Παροχής Κινήτρων για την εργοδότηση ανέργων στην ξενοδοχειακή, επισιτιστική και εν γένει τουριστική βιομηχανία, διευκρινίζεται ότι οι εργοδότες που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν το συγκεκριμένο Σχέδιο, θα πρέπει να γνωστοποιήσουν αρχικά κενή θέση σε οποιοδήποτε Γραφείο Εργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για σκοπούς εξεύρεσης κατάλληλων ανέργων για πρόσληψη.
Η προκαθορισμένη αίτηση για συμμετοχή στο Σχέδιο, η οποία έχει δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες του Τμήματος Εργασίας, δύναται να υποβληθεί σε οποιοδήποτε Γραφείο Εργασίας και μετά την πρόσληψη του ανέργου.

Στις περιπτώσεις που η εργοδότηση του ανέργου έγινε μεταξύ 1ης Απριλίου και 7ης Μαΐου 2013, υποβάλλεται κατευθείαν αίτηση συμμετοχής στο Σχέδιο.

Αιτήσεις συμμετοχής στο Σχέδιο μπορούν να εξασφαλιστούν από τα κατά τόπους Γραφεία Εργασίας και από τις ιστοσελίδες του Τμήματος Εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες από τα Γραφεία Εργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.