2/4/13

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία του κόμματος Ανεξαρτήτων Ελλήνων 02/04/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία του κόμματος Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κ. Παναγιώτη Καμένο.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Καμένος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους είπε, μεταξύ άλλων, ότι στον Πρόεδρο Αναστασιάδη «μεταφέραμε τη στήριξη του ελληνικού λαού που επί τρία χρόνια ζει μέσα στην απειλή των Μνημονίων, στην ξένη κατοχή της Τρόικας, στην πολιτική της κας Μέρκελ που έχει φέρει τον ελληνικό λαό σε πλήρη εξαθλίωση, την οικονομία σε ύφεση».

Πρόσθεσε ότι «με το 'καλημέρα' της ανάληψης καθηκόντων από τον Πρόεδρο ξεκίνησαν με απειλές και με εκβιασμούς. Η κατάσταση, όμως, είναι αρκετά διαφορετική. Πιστεύουμε ότι η Κύπρος θα καταφέρει να μην εμπλακεί στη λογική των Μνημονίων».

Ο κ. Καμένος ανέφερε ότι «ο Ελληνισμός και της μητροπολιτικής Ελλάδος θα είναι δίπλα στην προσπάθεια της απεμπλοκής της Κύπρου από αυτό τον εκβιασμό. Είναι άδικο να σχεδιάζουν κάποια κέντρα αποφάσεων με ψεύτικα στοιχεία, όπως κάνουν και στην Ελλάδα με τα στατιστικά στοιχεία του δημοσιονομικού χρέους, στοχοποιώντας δύο τράπεζες να προσπαθήσουν να εγκλωβίσουν έναν ολόκληρο λαό.

Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθεί η λύση της απεμπλοκής και το μήνυμα θα είναι ο Ελληνισμός ενωμένος να καταφέρει να φύγει και από αυτή τη ξένη κατοχή».