8/2/13

Ανακοινώνεις του Τμήματος Δημοσίων ΄Εργων 08/02/2013

1. Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού
λόγω εργασιών της ΑΗΚ

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου μεταξύ των ωρών 7.00 π.μ.–10.30 π.μ., στο τμήμα του αυτοκινητόδρομουΛευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Τύχωνακαι στις προσβάσεις από και προς Άγιο Τύχωνα, θα γίνουν ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις (Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας) λόγω εργασιών από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.


2. Εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος στη Γαλάτα

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι την περίοδο 13 Φεβρουαρίου μέχρι 12 Απριλίου μεταξύ των ωρών 7.00 π.μ. – 5.00 μ.μ., καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, σε τμήμα μήκους 1,5χλμ. περίπου της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Γαλάτα, από τη συμβολή της με την οδό Φίλιππου Λοΐζου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κωνσταντινουπόλεως, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το πιο πάνω τμήμα της Λεωφόρου θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση από και προς Γαλάτα θα διοχετεύεται στον Υπεραστικό Δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους μέσω της Γέφυρας Αγίου Ηρακλειδίου, παρά το Χάνι των Καλιανών, και της οδού Φιλίππου Λοΐζου. Επίσης θα παρέχεται πρόσβαση στους κατοίκους των επηρεαζόμενων υποστατικών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.