23/11/12

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων 23/11/2012

1. Εκτέλεση εργασιών για εγκατάσταση αγωγών αποχέτευσης στη Λάρνακα


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 26 Νοεμβρίου μέχρι 16 Δεκεμβρίου, συμπεριλαμβανομένου Σαββάτου και Κυριακής, στη συμβολή της Λεωφόρου Μακαρίου με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και την οδό Γλαύκου Αλιθέρσης (φώτα τροχαίας) στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες για εγκατάσταση αγωγών αποχέτευσης από το ΣΑΛ.


Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω περιόδου, η συμβολή στα φώτα τροχαίας θα παραμένει κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.


2. Κλειστό τμήμα του παραλιακού δρόμου στη Λεμεσό


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, από τις 5.30 π.μ. μέχρι τις 12.30 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες για μεταφορά και ανύψωση εμπορευμάτων στο Olympic Residence στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού.


Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα του παραλιακού δρόμου από την οδό Κερκύρας μέχρι την οδό Ιάκωβου Τομπάζη με κατεύθυνση προς Γερμασόγεια και Λευκωσία, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διά μέσου των οδών Κερκύρας, Κεφαλληνίας και Ιάκωβου Τομπάζη.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.