10/1/11

Διευθετήσεις για την κάλυψη της επίσκεψης της Καγκελαρίου της Γερμανίας κας Angela Merkel
10/01/2011





Οι δημοσιογράφοι, κινηματογραφιστές και φωτογράφοι που θα καλύψουν την αυριανή μετάβαση της κας Μέρκελ στο Προεδρικό Μέγαρο θα πρέπει να βρίσκονται εντός του Μεγάρου μέχρι τις 11.30 π.μ.

Κατά την άφιξη της κας Μέρκελ και την υποδοχή της από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια θα υποδειχθεί στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο χώρος από τον οποίο θα μπορέσουν να πάρουν πλάνα και φωτογραφίες.

Στην κατ' ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια με την κα Μέρκελ, στις δηλώσεις που θα ακολουθήσουν και στο γεύμα εργασίας που θα πραγματοποιηθεί μετά τις δηλώσεις πλάνα και φωτογραφίες θα παίρνουν η κάμερα του ΡΙΚ η κάμερα της Γερμανικής Τηλεόρασης καθώς και οι φωτογράφοι των δυο επίσημων πλευρών.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων μπορούν να παρευρίσκονται οι δημοσιογράφοι όλων των ΜΜΕ. Θα υποβληθούν δυο ερωτήσεις από κυπριακής πλευράς και δυο από γερμανικής πλευράς. Από κυπριακής πλευράς θα υποβάλουν από μια ερώτηση το ΡΙΚ και το ΚΥΠΕ. Από γερμανικής πλευράς θα υποβληθούν δυο ερωτήσεις από τα γερμανικά κρατικά ΜΜΕ.

Τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να καλύψουν τη συνάντηση μπορούν να προβούν σε διευθετήσεις με το ΡΙΚ, το οποίο θα καλύπτει ζωντανά την επίσκεψη.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ. 99588299.