8/4/10

Ομιλία του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κατά την υπογραφή του συμβολαίου για την ανακατασκευή γέφυρας στον Κάτω Πύργο

08/04/2010
 Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας υποδεχόμαστε σήμερα στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων για την υπογραφή του συμβολαίου για την ανακατασκευή γέφυρας στον Κάτω Πύργο. Η δαπάνη για το Έργο είναι της τάξεως των €768.000 συν Φ.Π.Α. Οι κατασκευαστικές εργασίες θα αρχίσουν εντός του τρέχοντος μηνός και η μεν γέφυρα θα συμπληρωθεί σε 16 βδομάδες οι δε υπόλοιπες εργασίες θα συμπληρωθούν σε 24 βδομάδες. 
 

Το Έργο αφορά στη μελέτη/κατασκευή γέφυρας μήκους 35μ. περίπου και στη βελτίωση υφιστάμενου δρόμου μήκους 180μ. Περιλαμβάνει επίσης εργασίες συντήρησης του δρόμου μεταξύ της κεντρικής πλατείας του χωριού και του οδοφράγματος Λιμνίτη. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το Τμήμα Δημοσίων Έργων και όλους γενικά τους εμπλεκόμενους φορείς για τις συνεχείς προσπάθειες που κατέβαλαν για να καταστεί δυνατή η υλοποίηση αυτού του έργου. Είμαι σίγουρη ότι με τη συνεργασία όλων των ενδιαφερομένων, εργολάβων, επιβλέποντων και των υπολοίπων αρμόδιων φορέων και Κυβερνητικών Τμημάτων, το Έργο θα κατασκευαστεί σε άριστη ποιότητα, μέσα στα χρονοδιαγράμματα και τους όρους του Συμβολαίου.