14/3/11

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθισε στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο Πρόεδρος του Ισραήλ

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθισε στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο Πρόεδρος του Ισραήλ
14/03/2011

Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο Πρόεδρος του Ισραήλ κ. Σιμόν Πέρες
14/03/2011


Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρίστου Χριστοφίδη
14/03/2011
Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρίστος Χριστοφίδης προέβη σήμερα σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθισε σε γεύμα με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ
14/03/2011


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με την αρχηγό της αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Ισραήλ

14/03/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ για επίσημη επίσκεψη, επικεφαλής αντιπροσωπείας, είχε σήμερα το απόγευμα συνάντηση με την αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας κα Τζίπι Λίβνι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Δάσος των Εθνών στην Ιερουσαλήμ

14/03/2011
Την ανάγκη να γίνονται δεντροφυτεύσεις ώστε να αποφευχθεί η ερημοποίηση της περιοχής της Κύπρου και του Ισραήλ τόνισε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, κατά τη διάρκεια τελετής δεντροφύτευσης στον χώρο του Δάσους των Εθνών στην Ιερουσαλήμ, στα πλαίσια επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Ισραήλ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μουσείο του Ολοκαυτώματος στην Ιερουσαλήμ

14/03/2011
Συγκλονιστικές αφηγήσεις για τα εγκλήματα των Ναζί κατά των Εβραίων άκουσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος ξεναγήθηκε στον χώρο του Μουσείου του Ολοκαυτώματος (Yad Vashem) στην Ιερουσαλήμ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Ισραήλ.

Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη με θέμα: “Τα κυβερνητικά νομοσχέδια για τον εκσυγχρονισμό, την απλοποίηση και την επιτάχυνση των διαδικασιών ελέγχου και αδειοδότησης της ανάπτυξης (πολεοδομική αμνηστία) και έκδοσης εκσυγχρονισμένων τίτλων ιδιοκτησίας”, στη Λευκωσία
14/03/2011

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Προέδρου του Ισραήλ

14/03/2011
Η πρόσφατη υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ αποτελεί σημαντική εξέλιξη η οποία θα οδηγήσει στην προώθηση της συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα της ενέργειας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ

14/03/2011
΄Ενδειξη φιλίας αποτελεί η άμεση ανταπόκριση της Κύπρου στο κάλεσμα του Ισραήλ για βοήθεια στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε πέρυσι στο όρος Καρμέλ του Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα.

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στη συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Ισραήλ κ. Σιμόν Πέρες, στα Ιεροσόλυμα

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στη συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Ισραήλ κ. Σιμόν Πέρες, στα Ιεροσόλυμα

14/03/2011


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ

14/03/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας άρχισε χθες το απόγευμα την επίσημη επίσκεψή του στο Ισραήλ, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού, τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Στέφανο Στεφάνου.

Ένα σχόλιο για τους Ευρωβουλευτές και το πώς αντιδράτε ως Κυβέρνηση;

13/03/2011
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνεχίσει τις προσπάθειες για επίτευξη λύσης το συντομότερο, συνεπής σε αρχές και με επίδειξη του απαραίτητου ρεαλισμού, δήλωσε, μεταξύ άλλων, σήμερα το απόγευμα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου, στο πλαίσιο δηλώσεών του προς τους δημοσιογράφους.