14/1/14

Πρωτοβουλία του Υπουργού Γεωργίας για επανεκκίνηση της οικονομίας με αναπτυξιακά έργα


Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στη Λεμεσό και παρακάθησε σε ευρεία σύσκεψη, στο Δημαρχείο Λεμεσού, με τον Δήμαρχο Λεμεσού και όλους τους Δημάρχους και κοινοτάρχες της μείζονος Λεμεσού για συζήτηση αναπτυξιακών έργων που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος

Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου σε εκδήλωση του Συνδέσμου Δημοκρατικών Αντιστασιακών Λευκωσίας






Ο Γενικός Διευθυντής κ. Χρίστος Μαληκκίδης ανέγνωσε χθες χαιρετισμό, εκ μέρους του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου, στην εκδήλωση του Συνδέσμου Δημοκρατικών Αντιστασιακών Λευκωσίας για την κοπή της βασιλόπιτας, στο οίκημα του Συνδέσμου:

Δραστηριότητες του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου





Δραστηριότητες του Υπουργού Εσωτερικών
κ. Σωκράτη Χάσικου

Τετάρτη, 15/1/2014

The President of the Republic arrived in London for a four-day visit







The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, arrived at 3 pm (Cyprus time) in London, where he will pay a four-day visit.

Ο Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο





Ο Υπουργός Εσωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο στις 15 και 16 Ιανουαρίου 2014, με πρόσκληση του Υπουργού Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Σωκράτη Χάσικου.

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με τη Γραμματεία της ΠΣΕΣΕ




Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκος Κενεβέζος είχε την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου συνάντηση με τη Γραμματεία της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών (ΠΣΕΣΕ).

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW






TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW


C O N T E N T S

Δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής για την κατάσταση στις κεντρικές φυλακές





Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου αναφερόμενος σήμερα στην κατάσταση που δημιουργήθηκε στις κεντρικές φυλακές είπε: «Θέλω να εκφράσω την αγωνία ολόκληρης της Βουλής των Αντιπροσώπων και ολόκληρου του κυπριακού λαού για τα όσα διαδραματίζονται στις κεντρικές φυλακές,  που πράγματι συνιστούν προσβολή για τον πολιτισμό μας και για ένα ευρωπαϊκό κράτος.

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τον Πρόεδρο του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα»




Ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου δέχθηκε σήμερα τον βουλευτή και Πρόεδρο του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» κ. Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο. Τον κ. Λοβέρδο συνόδευαν τα μέλη του κόμματος κ.κ. Δημήτρης Δόλλης και Γιώργος Ζέρβας.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γ. Λ. Ομήρου στην τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών του 2013





Η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου για τους άριστους αθλητές, αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία απόδοσης δίκαιου και πρέποντος επαίνου σε όσους μοχθούν για να καθιστούν τον κυπριακό αθλητισμό ποικιλόμορφο παιδαγωγικό μέσο σωματικής αγωγής, πνευματικής ανάτασης, υγιούς ανταγωνισμού και πρότυπο αρετής.

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκου Κενεβέζου




Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού
κ. Κυριάκου Κενεβέζου

Τρίτη, 14/1/2014

Η συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να παραχωρήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Αστυνομίας, αύριο Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, αναβάλλεται.


Η συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να παραχωρήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Αστυνομίας, αύριο Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, αναβάλλεται.

LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT

 
DAILY SCHEDULE ARRIVALS
Thursday 16/01/2014
A/A FLIGHT ORIGIN/DESTINATION ICAO TIME AIRCRAFT HANDLER

LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT