1/4/12

Τιμήθηκε σήμερα στην Αθήνα η εθνική επέτειος της 1ης Απριλίου


01/04/2012
Τιμήθηκε σήμερα στην Αθήνα, παρουσία του Πρέσβη της Κύπρου στην Ελλάδα κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναυάρχου Κοσμά Χρηστίδη, η επέτειος της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της Κύπρου 1955-’59, με δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο φιλόλογος, ποιητής του Αγώνα, Ανδρέας Παστελλάς.

Δηλώσεις της Υπουργού Εξωτερικών για το Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Τουρκία και τη θετική ατζέντα, χθες


01/04/2012

«Η Κυπριακή Κυβέρνηση, μαζί με όλους τους Ευρωβουλευτές μας και τους φίλους μας στο Ευρωκοινοβούλιο, κατέβαλε έντονες προσπάθειες με στόχο τη βελτίωση του κειμένου του Ψηφίσματος» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Τουρκία, είπε χθες η Υπουργός Εξωτερικών κα Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή.

Η Υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί το Καζακστάν, την Αρμενία και το Ουζμπεκιστάν


01/04/2012

H Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή αναχωρεί σήμερα για τη Μόσχα, από όπου θα μεταβεί στο Καζακστάν, την Αρμενία και το Ουζμπεκιστάν, για την πραγματοποίηση επίσημων επισκέψεων, μεταξύ 2 και 6 Απριλίου.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια


01/04/2012

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν καθήκον να πουν στην Τουρκία «φτάνει», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος τόνισε ότι οι απειλές δεν μας πτοούν.

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργου Δημοσθένους σε συνέδριο με θέμα: «Μεθοδολογικές Προσεγγίσεις και Εφαρμοσμένες Πρακτικές στη διδασκαλία θεμάτων δημιουργικής απασχόλησης και ενισχυτικής διδασκαλίας στα σχολεία», χθες στη Λεμεσό

01/04/2012