15/7/13

Προσλήψεις εποχικού ωρομισθίου κυβερνητικού προσωπικού για το έτος 2013 15/07/2013

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» σχετικά με τις προσλήψεις του εποχικού ωρομίσθιου κυβερνητικού προσωπικού για το έτος 2013, το Υπουργείο Οικονομικών πληροφορεί τα ακόλουθα:

O Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας στην Αθήνα 15/07/2013


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, στο πλαίσιο μονοήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά.

O Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας 15/07/2013


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης στο πλαίσιο μονοήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα, συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο Υπουργός Εξωτερικών απηύθυνε ομιλία σε εκδήλωση για το μέλλον της Ευρώπης 15/07/2013


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, στο πλαίσιο μονοήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα, απηύθυνε ομιλία σε εκδήλωση που διοργάνωσε η επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κα Μαριέττα Γιαννάκου, με θέμα «Νέα Ευρώπη Τώρα», στην οποία συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας και ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του Χριστιανοκοινωνικού Κόμματος του Λουξεμβούργου κ. Frank Engel.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη



Σε ενότητα κάλεσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για ανατροπή των αποτελεσμάτων της προδοσίας του 1974.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά το μνημόσυνο για τους πεσόντες του πραξικοπήματος του 1974 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και την κατάθεση στεφάνων στους τάφους των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε: «Χωρίς αμφιβολία οι μέρες είναι - και πρέπει να είναι - μέρες προβληματισμού και συντήρησης της μνήμης, διότι αυτό απαιτείται.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW




TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Επιμνημόσυνος λόγος του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου στο εθνικό μνημόσυνο των πεσόντων κατά το πραξικόπημα



Επιμνημόσυνος λόγος του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

στο εθνικό μνημόσυνο των πεσόντων κατά το πραξικόπημα

(15 Ιουλίου 2013, Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Λευκωσία, 8.30 π.μ.)