23/6/10

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον κ. Α. Ντάουνερ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον κ. Α. ΝτάουνερΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Τοποθέτηση τόσο από ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και από τουρκοκυπριακής πλευράς επί του περιουσιακού έγινε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ντερβίς Ερογλου, στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά την επιστροφή του στο Προεδρικό Μέγαρο από το χώρο διεξαγωγής των συνομιλιών, ο Πρόεδρος Χριστόφιας ερωτηθείς είπε: "Έγινε τοποθέτηση από πλευράς μας και από τουρκοκυπριακής πλευράς πάνω στο περιουσιακό και θα συνεχισθεί η συζήτηση". Κληθείς να διευκρινίσει, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε: "Σημαίνει πως προχωρούμε, όχι ότι δεν προχωρούμε". -23.6.2010

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Τοποθέτηση τόσο από ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και από τουρκοκυπριακής πλευράς επί του περιουσιακού έγινε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ντερβίς Ερογλου.