7/4/13

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, χθες 07/04/2013

Ερωτήματα προς όσους αναζητούν λύσεις εκτός ΕΕ απηύθυνε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος διερωτήθηκε πώς θα λυθεί εκτός ευρωζώνης το θέμα της ρευστότητας και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη να μην πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

Ομιλία του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Κύπρου στα Ηνωμένα Έθνη στο 41ο Συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής 07/04/2013


Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κύπρου στα Ηνωμένα Έθνη Πρέσβης κ. Νικόλας Αιμιλίου εκπροσώπησε την κυπριακή Κυβέρνηση στο 41ο Συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής που πραγματοποιήθηκε χθες στη Νέα Υόρκη.

Πραγματοποιήθηκε το 41ο Συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής 07/04/2013

Πραγματοποιήθηκε χθες, 6 Απριλίου, στη Νέα Υόρκη το 41ο Συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής με μεγάλη συμμετοχή συνέδρων στη διάρκεια της οποίας εκλέχτηκε ο κ. Κώστας Τσέντας ως ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής για την επόμενη διετία.

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκου Κενεβέζου στην εκδήλωση «Περπατώ – Διεκδικώ με τους Τυφλούς», χθες, στη Λεμεσό 07/04/2013

Είναι με ιδιαίτερη τιμή που αποδέχθηκα την πρόσκληση που μου απηύθυνε η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών και η Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού του Παγκύπριου Συνδέσμου Ευημερίας Τυφλών, να θέσω υπό την αιγίδα μου τη σημερινή εκδήλωση «Περπατώ - Διεκδικώ με τους Τυφλούς» και να κηρύξω την έναρξή της.

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη στη Γιορτή του Δέντρου, στον Δήμο Γερμασόγειας 07/04/2013


Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση βρίσκομαι σήμερα μαζί σας για να χαιρετίσω αυτή την ωραία εκδήλωση του Δήμου Γερμασόγειας. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για να τιμηθεί το δέντρο έχουν ως σκοπό την προβολή της διαχρονικής αξίας του δέντρου και του πρασίνου και ταυτόχρονα καταδεικνύουν τη στενή σχέση του με τη ζωή και τον τρόπο διαβίωσης.

 

(Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

ΚΥΠΕ - Ρεβέκκα Γρηγοριάδου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 7/4/2013 09:17




ΚΥΠΕ - Νίκος Γ. Μαρκίδης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 07/04/2013 10:45

ΚΥΠΕ - Νίκος Γ. Μαρκίδης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 07/04/2013 10:45

1. Για έργο ανευθύνων έκανε χθες λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σχολιάζοντας φήμες περί κουρέματος των καταθέσεων στο Συνεργατισμό.