18/9/12

Ο Υφυπουργός Προεδρίας στην δεξίωση του Περιοδικού ‘The Parliament’ για την Κυπριακή Προεδρία

Ο Υφυπουργός Προεδρίας για Ευρωπαϊκά Θέματα, Πρέσβης Ανδρέας Δ. Μαυρογιάννης και οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές  Ιωάννης Κασουλίδης και Τάκης Χατζηγεωργίου άνοιξαν σήμερα στις Βρυξέλλες τη δεξίωση της Κυπριακής Προεδρίας του Περιοδικού ‘The Parliament’. Η δεξίωση διοργανώθηκε από τα δυο Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τους κ.κ. Κασουλίδη και Χατζηγεωργίου.

Ομιλία του Προέδρου της Βουλής κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου στην εκδήλωση για απονομή τιμής στην Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελεντρίτου 18/09/2012

Είναι με ιδιαίτερη υπερηφάνεια που η Βουλή των Αντιπροσώπων τιμά σήμερα ένα λαμπρό αστέρι του κυπριακού αθλητισμού, την Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελεντρίτου.

Εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης «Η καταστροφή του ευρωπαϊκού πολιτισμού της Κύπρου από την Τουρκία –Η τραγωδία συνεχίζεται…», στο Υπουργείο Εξωτερικών 18/09/2012

H Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή θα τελέσει αύριο, στις 5 μ.μ., στο Υπουργείο Εξωτερικών, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Η καταστροφή του ευρωπαϊκού πολιτισμού της Κύπρου από την Τουρκία – Η τραγωδία συνεχίζεται…».

Η Πρεσβεία της Κύπρου στη Χάγη διοργάνωσε συμπόσιο στο πλαίσιο εκδηλώσεων της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ 18/09/2012

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ολλανδία διοργάνωσε στις 17 Σεπτεμβρίου, στη Χάγη, το πρώτο από μια σειρά πολιτικο-διπλωματικών συμποσίων, με κύριο ομιλητή τον Ολλανδό Υπουργό για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις και Διεθνή Συνεργασία κ. Ben Knapen.

Εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος στη Γαλάτα 18/09/2012

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την περίοδο από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων στην οδό Παναγίας της Ποδίθου στη Γαλάτα.

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Σωτηρούλα Χαραλάμπους θα συμμετάσχει σε Υπουργική Διάσκεψη για τη Γήρανση, στη Βιέννη 18/09/2012

Στις εργασίες της Υπουργικής Διάσκεψης, με θέμα «Η εξασφάλιση μιας κοινωνίας για όλες τις ηλικίες: Προώθηση της ποιότητας ζωής και της ενεργού γήρανσης», της Οικονομικής Επιτροπής για την Ευρώπη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UNECE), θα συμμετάσχει η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Σωτηρούλα Χαραλάμπους. Η Υπουργική Διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη στις 18-20 Σεπτεμβρίου.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών 18/09/2012


Όπως είχε προγραμματιστεί, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βάσος Σιαρλή είχε χθες το βράδυ επικοινωνία με την ομάδα της Τρόικα στις Βρυξέλλες.