16/6/11

Χαιρετισμός του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Λουκά Λουκά στο συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων με θέμα: «Ιατρική αμέλεια στην Κύπρο», στη Λεμεσό
16/06/2011

  1. Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του Υπουργού Παιδείας με τη Σύνοδο των Πρυτάνεων
16/06/2011


*Γραπτή δήλωση Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου *

16/06/2011
Οι ετήσιες Εκθέσεις της Γενικής Ελέγκτριας για τους Ημικρατικούς Οργανισμούς αποτελούν για την Κυβέρνηση απαραίτητο εργαλείο για επίλυση προβλημάτων και βελτίωση των διαδικασιών που ακολουθούνται σ’ αυτούς. Οι οδηγίες της Κυβέρνησης προς τα Διοικητικά Συμβούλια και τις διευθύνσεις των Ημικρατικών Οργανισμών είναι να μελετούν προσεκτικά τις Εκθέσεις και ανάλογα να ενεργούν ώστε τα όποια προβλήματα και ελλείψεις να αντιμετωπίζονται με αποφασιστικότητα και να επιλύονται.

* Παρακολούθηση τιμών βασικών καταναλωτικών προϊόντων σε αρτοποιεία 14.6.2011*

16/06/2011
Στο πλαίσιο της παρακολούθησης της λειτουργίας της αγοράς του λιανικού εμπορίου και της πληροφόρησης των καταναλωτών, η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού έχει προβεί σε νέα έρευνα του επιπέδου τιμών λιανικής πώλησης που αφορά βασικά καταναλωτικά προϊόντα που πωλούνται σε αρτοποιεία.

* Νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τ/Κ ηγέτη *Ακούστε Ζωντανά / www.euro- Vouli.net-Live Radio

Νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τ/Κ ηγέτη Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Χριστόφιας, θα έχει σήμερα συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, κ. Ντερβίς Έρογλου, στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό.