20/9/13

Δωδέκατο Διάταγμα για τις Διεθνείς Τράπεζες


Με το Δωδέκατο Διάταγμα για τις Διεθνείς Τράπεζες εισάγεται νέα διάταξη με βάση την οποία θα επιτρέπεται το άνοιγμα νέου λογαριασμού, νοουμένου ότι ο λογαριασμός αφορά νέο δάνειο, και νοουμένου ότι ο εν λόγω λογαριασμός θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του δανείου

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σ. Χάσικος προήδρευσε σύσκεψης κοινοτήτων της επαρχίας Πάφου


Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος προήδρευσε σήμερα το πρωί περιφερειακής σύσκεψης κοινοτήτων της Πάφου στο Πολέμι. Η σύσκεψη αφορούσε τις κοινότητες Αγ. Δημητριανός, Δρύμου, Δρυνιά, Κανναβιού, Κρήτου Μαρόττου, Λάσα, Ασπρογιά, Σίμου, Αναδιού, Ψάθι, Φοίτη, Πολέμι, Μηλιά και Παναγιά, οι οποίες είναι ως επί το πλείστον μικρές κοινότητες.

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσου Μητσόπουλου με το Κοινοτικό Συμβούλιο Άλασσας


Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα στο γραφείο του συνάντηση με αντιπροσωπεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Άλασσας.

KΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ



Οι εξελίξεις στα κατεχόμενα μετά τις λεγόμενες βουλευτικές εκλογές της 28ης Ιουλίου
Οι πρόωρες παράνομες βουλευτικές εκλογές που διεξήχθηκαν στα κατεχόμενα στις 28 Ιουλίου 2013, ολοκληρώθηκαν χωρίς κανένα κόμμα να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες 26 «έδρες» για την δημιουργία αυτοδύναμης λεγόμενης κυβέρνησης[1].

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Ο Υπουργός Ενέργειας συμμετείχε στην Άτυπη Συνάντηση Υπουργών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Βίλνιους

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης συμμετείχε στις εργασίες της Άτυπης Συνάντησης των Υπουργών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ιωνά Νικολάου με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου είχε σήμερα συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού με στόχο να του παραδοθούν στοιχεία αναφορικά με τη δράση ρατσιστικών οργανώσεων στην Κύπρο.

Σύσκεψη με εκπροσώπους των ΜΜΕ για τη τηλεοπτική κάλυψη της στρατιωτικής παρέλασης της 1ης Οκτωβρίου 2013



Προσκαλούνται οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών καναλιών που θα καλύψουν την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου 2013 να παραστούν σε σύσκεψη που διοργανώνει το Υπουργείο της Άμυνας την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, στις 10.00 π.μ. (ισόγειο του Υπουργείου).

Γραπτή Δήλωση του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου για την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου 2013



Το Υπουργείο Άμυνας, μαζί με όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, ετοιμάζονται σε λίγες μέρες να τιμήσουν με κάθε λαμπρότητα, την ημέρα ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.