22/4/13

Άρχισαν στη Λευκωσία οι εργασίες της Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων των χωρών μελών της ΕΕ


Άρχισαν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο, στη Λευκωσία, οι εργασίες της Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη 22/04/2013

Η Κυβέρνηση εξήγγειλε την πρώτη δέσμη μέτρων και φαίνεται πως η πρώτη αντίδραση της κοινωνίας είναι θετική. Η Κυβέρνηση εμμένει σε κλίμα συναίνεσης και δημιουργικής συνεργασίας και ανέμενε ότι με βάση αυτό τον κώδικα θα είχε την ανταπόκριση του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW





TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Υπουργική Σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με θέμα τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων υγραερίου από τα Αρκολείβαδα



22/4/2013

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου προήδρευσε σήμερα υπουργικής σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν οι Υπουργοί Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος, Ενεργείας, Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού κ. Γιάννος Λακκοτρύπης, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου και Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος. Αντικείμενο τηας σύσκεψης ήταν η μετακίνηση των εγκαταστάσεων υγραερίου και πετρελαιοειδών από την περιοχή Αρκολείβαδα στη Λάρνακα.

Δηλώσεις Υπουργού Δικαιοσύνης



22/4/2013

Μετά το πέρας της σημερινής υπουργικής σύσκεψης με θέμα τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων υγραερίου και πετρελαιοειδών από την περιοχή Αρκολείβαδα στη Λάρνακα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ως ακολούθως.

Η Κύπρος θα φιλοξενήσει το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελλαδιτών και Κυπρίων Ιατρών της Διασποράς 22/04/2013

Πραγματοποιείται μεταξύ 24-27 Απριλίου στο ξενοδοχείο Aphrodite Hills Intercontinental στην Πάφο το 4ο το Παγκόσμιο Συνέδριο των Ελλαδιτών και Κυπρίων Ιατρών της Διασποράς.

Ανακοίνωση των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων 22/04/2013

Το κοινό να μη δίνει πληροφορίες για προσωπικά στοιχεία

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων πληροφορούν το κοινό ότι ουδεμία σχέση έχουν με άτομα τα οποία, επικαλούμενα ότι εργάζονται στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων, επικοινωνούν μέσω κινητών τηλεφώνων με το κοινό ζητώντας πληροφορίες σχετικά με προσωπικά στοιχεία και αιτήσεις για παροχές που ενδεχομένως να έχουν υποβληθεί στις Υπηρεσίες.

Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους ήρωες του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59 από σχολεία της Θεσσαλονίκης 22/04/2013

Στις 17 Απριλίου πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στην κατάμεστη Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης, εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους ήρωες του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59.

Ο Υπουργός Εμπορίου θα συμμετάσχει στην Άτυπη Συνάντηση Υπουργών Ενέργειας στο Δουβλίνο 22/04/2013

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης αναχωρεί σήμερα για το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, όπου θα συμμετάσχει αύριο και την Τετάρτη στις εργασίες της Άτυπης Συνάντησης Υπουργών Ενέργειας.

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β΄ 22/04/2013

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος είχε σήμερα συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β΄. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Δελτίο Ειδήσεων ΚΥΠΕ "ΔΕΚΑ"

ΚΥΠΕ - Θωμάς Κεττένης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22/04/2013 10:02

1. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου όρισε την επόμενη Δευτέρα για να εκδώσει την απόφαση του κατά πόσο έγινε ορθά η επίδοση του κατηγορητηρίου στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Ευθύμιο Μπουλούτα σε σχέση με την ποινική υπόθεση που καταχωρήθηκε στο δικαστήριο Πάφου από τον Σταύρο Μαυρόσαββα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε εξαπατηθεί κατά την αγορά αξιογράφων.