2/9/12

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την έρευνα που διεξάγει η Κεντρική Τράπεζα 02/09/2012


Η έρευνα για τα εγκληματικά λάθη τραπεζών και τραπεζιτών, αλλά και για την εγκληματική αμέλεια της εποπτικής Αρχής, είναι λαϊκή απαίτηση επισήμανε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου,

Αντιπροσωπία του Δικαστηρίου της ΕΕ πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο 02/09/2012

Αντιπροσωπία του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της οποίας ηγείται ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Βασίλειος Σκουρής και στην οποία συμμετέχουν άλλα 11 μέλη, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

Επιμνημόσυνος λόγος του Προέδρου της Βουλής κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου στο εθνικό μνημόσυνο του Δημοσθένη Γεωργίου, στο Μέσα Χωριό Πάφου 02/09/2012

Η τιμή στους ήρωες σε καιρούς ειρηνικούς αποτελεί επιβαλλόμενη εθνική ανάγκη. Σε καιρούς δύσκολους και πικρούς όταν η πατρίδα, όπως σήμερα, αντιμετωπίζει άμεσους εθνικούς κινδύνους, τα μνημόσυνα και η απόδοση τιμών σε ήρωες του λαού μας έχουν ως στόχο την άντληση διδαγμάτων για τη συνέχιση και καταξίωση ενός αγώνα που δεν έχει ακόμη δικαιωθεί.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου 02/09/2012

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Νίκος Αναστασιάδης συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε το 2004 να καταγγέλλει τους εκάστοτε Προέδρους της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρώπη, είπε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.