13/9/13

Ανάκληση σύνθετης ζωοτροφής για σκύλους


Το Τμήμα Γεωργίας του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος ενημερώνει τους ιδιοκτήτες σκύλων ότι μετά από πληροφορίες που έλαβε μέσω του συστήματος Ταχείας Προειδοποίησης για Τρόφιμα και Ζωοτροφές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ


Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον πρέσβη του κράτους
του Κατάρ στην Κύπρο
Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου είχε σήμερα το απόγευμα στο γραφείο του εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρέσβη του κράτους του Κατάρ στην Κύπρο κ. Hussein Bin Ahmad Mohammad Ibrahim Al-Hmeid.

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, κ. Νίκου Κουγιάλη στα εγκαίνια του Κοινοτικού Αμφιθεάτρου Λιοπετρίου

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που αποδέχθηκα την πρόσκλησή σας για να χαιρετίσω αυτή την ωραία εκδήλωση, που διοργανώνεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο Λιοπετρίου, με την ευκαιρία της τέλεσης των εγκαινίων του Κοινοτικού Αμφιθεάτρου, και να χαρώ μαζί σας την αποπεράτωση των εργασιών για τη δημιουργία

Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου σε τελετή προς τιμή των νεοτοποθετημένων στελεχών της ΕΛΔΥΚ

Να μην μεταδοθεί πριν τις 8 μ.μ.


Είναι με ιδιαίτερα αισθήματα χαράς και συγκίνησης, που σας καλωσορίζω και επίσημα στη μαρτυρική μας Κύπρο. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Διοικητή σας, Συνταγματάρχη Γεώργιο Κουρή, για την ευκαιρία που μου δίνεται, να σας συναντήσω από κοντά και να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις.

Ο Υπουργός Υγείας δρ Πέτρος Πετρίδης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Τράπεζας

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο στο πλαίσιο συμφωνίας για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Υπηρεσίας, είχε χθες ο Υπουργός Υγείας δρ Πέτρος Πετρίδης.

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Ευρωβουλευτή κ. Σοφοκλή Σοφοκλέους

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με τον Ευρωβουλευτή κ. Σοφοκλή Σοφοκλέους, Α’ Αντιπρόεδρο της Υποεπιτροπής Ασφάλειας και Άμυνας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο Υπουργός Άμυνας είπε:

Επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών σε Ισπανία και Πορτογαλία

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης αναχωρεί τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου για τη Μαδρίτη, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη.

Κατά την εκεί του παρουσία, ο κ. Κασουλίδης θα πραγματοποιήσει συνομιλίες με τον Ισπανό ομόλογό του κ. José Manuel García-Margallo. Ο κ. Υπουργός θα συναντηθεί επίσης και με τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Íñigo Méndez de Vigo.

Δήλωση πολιτικής του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Ν. Αναστασιάδη για το Σχέδιο Δράσης για Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας

Κυρίες και κύριοι,

Κατά την παρουσίαση των μέτρων για τον εκσυγχρονισμό των θεσμών και του κράτους στις 29 Απριλίου 2013, είχα δηλώσει ότι είχα ζητήσει εντός τριών μηνών να καταρτιστεί Σχέδιο Δράσης για τον Εκσυγχρονισμό και τη Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας.

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Κύπρου και Πρεσβείας Ισραήλ

Στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών κ. Ιωάννη Κασουλίδη, υπογράφηκε σήμερα στην Πανεπιστημιούπολη η Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Κύπρου και της Πρεσβείας του Ισραήλ, για έναρξη προγράμματος Εβραϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Υποβολή αιτήσεων για αποζημίωση για την απομείωση των καταθέσεων των Ταμείων Προνοίας/Συντάξεων

Το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας αναφέρεται στο πιο πάνω θέμα και επιθυμεί να ενημερώσει τις Διαχειριστικές Επιτροπές των Ταμείων Προνοίας/Συντάξεων τα οποία υπέστησαν απομείωση καταθέσεων που τηρούνταν κατά την 26η Μαρτίου

Απαντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

Δήλωση πολιτικής για το Σχέδιο Δράσης για Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας
Μετά τη σημερινή δήλωση πολιτικής για το Σχέδιο Δράσης για τη Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ως ακολούθως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Ευρωβουλευτή κ. Σοφοκλή Σοφοκλέους



Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με τον Ευρωβουλευτή κ. Σοφοκλή Σοφοκλέους, Α’ Αντιπρόεδρο της Υποεπιτροπής Ασφάλειας και Άμυνας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Συνάντηση του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με την Πρέσβειρα του Βασιλείου της Ολλανδίας




Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα, στο γραφείο του, ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης με την Πρέσβειρα του Βασιλείου της Ολλανδίας στην Κύπρο κα Brechje Schwachöfer.

Κατά τη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις για τρέχοντα ζητήματα γενικού ενδιαφέροντος, με ιδιαίτερη έμφαση την επικείμενη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης


TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW