22/3/13

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη 22/03/2013

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, με παρέμβαση του σήμερα στην κρατική τηλεόραση, άφησε αιχμές για τη διεκδικητικότητα του Προέδρου κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών 22/03/2013


Σε σχέση με πρόσφατες δηλώσεις του Βουλευτή Αμμοχώστου κ. Ζαχαρία Κουλία για υποτιθέμενη συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών με κλιμάκιο της εταιρίας Gazprom, το Υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρξε τέτοια συνάντηση. Τέτοιες δηλώσεις δεν βοηθούν στο κλίμα νηφαλιότητας και σύμπνοιας που πρέπει να διατηρηθεί αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας.

Ο Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Γενικό Χημείο του Κράτους 22/03/2013

Επίσκεψη στο Γενικό Χημείο του Κράτους πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Υγείας δρ Πέτρος Πετρίδης.

Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη 22/03/2013


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση διαπραγματεύονται σκληρά με την Τρόικα για να καταλήξουν σε λύσεις που θα διασώζουν το τραπεζικό σύστημα, ευρύτερα την οικονομία και θα επαναφέρουν τη νηνεμία στη χώρα. Αυτές τις πραγματικά κρίσιμες ώρες οι πάντες επιβάλλεται να επιδείξουμε τον ύψιστο βαθμό υπευθυνότητας.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW




TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας 22/03/2013

Σε σημερινή επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώθηκε η ρύθμιση του ζητήματος της αποξένωσης των ελλαδικών παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών, με τους ευνοϊκότερους υπό τις συνθήκες όρους, με σημαντικό όφελος για την κυπριακή πλευρά.

Απόφαση Περιφερειακού Δικαστηρίου του Μονάχου για επαναπατρισμό πολιτιστικών αντικειμένων που είχαν κλαπεί από την κατεχόμενη Κύπρο 22/03/2013

Ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας

H Kυπριακή Δημοκρατία χαιρετίζει την απόφαση του Περιφερειακού Δικαστηρίου του Μονάχου της 18ης Μαρτίου 2013 να απορρίψει την έφεση του Τούρκου υπηκόου Aydin Dikmen κατά της απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου του Μονάχου που λήφθηκε το Σεπτέμβριο του 2010, για την επιστροφή πολιτιστικών θησαυρών που είχαν κλαπεί από την κατεχόμενη Κύπρο.