25/1/14

Declaration of the Meeting of Chairpersons of Committees of European Union Affairs of Parliaments of the EU South Nicosia, 24-25 January 2014




1. The inaugural Meeting of the Chairpersons of the European Union Affairs Committees of the Parliaments of the South with the participation of Croatia, Cyprus, France, Greece, Italy, Malta, Portugal, and Slovenia was held in Nicosia on 24 and 25 January 2014 upon the invitation of the Chairman of the Standing Committee on Foreign and European Affairs of the House of Representatives of the Republic of Cyprus.

 

Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη





Αναφορικά με δημοσιεύματα για τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, το Υπουργείο Οικονομικών επιθυμεί να πληροφορήσει τους πολίτες για τα ακόλουθα:

Έληξαν οι εργασίες της συνάντησης των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων του Ευρωπαϊκού Νότου






Διεξήχθησαν σήμερα στη Λευκωσία οι εργασίες της πρώτης συνάντησης των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων του Ευρωπαϊκού Νότου, στα πλαίσια σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ομιλία του Προέδρου της Βουλής στη συνάντηση των Προέδρων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κοινοβουλίων του Νότου της EE






Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας καλωσορίζω στην Κύπρο και στην πρώτη  Συνάντηση των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού με τον Υπουργό Πολιτισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας




«Είναι με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που υποδέχομαι σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το φίλο Υπουργό Πολιτισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και τη συνοδεία του. Η επίσκεψη αυτή είναι μια πρόσθετη απόδειξη της ουσιαστικής και βαθιάς σχέσης που διατηρούν τα δύο κράτη, παρά τη μεγάλη γεωγραφική απόσταση», δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κυριάκος Κενεβέζος.

 

LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT

 
DAILY SCHEDULE ARRIVALS
Monday 27/01/2014
A/A FLIGHT ORIGIN/DESTINATION ICAO TIME AIRCRAFT HANDLER

LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT

Μετάβαση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στην Αθήνα



Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Αβέρωφ Νεοφύτου αναχωρεί αύριο για την Αθήνα, όπου θα συμμετάσχει στη Συνάντηση των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) (COSAC).

Αναχώρηση της Γενικής Διευθύντριας της Βουλής για τη Λιθουανία



Η Γενική  Διευθύντρια της Βουλής των Αντιπροσώπων, κα Βασιλική Αναστασιάδου, αναχωρεί αύριο Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, για το Βίλνιους της Λιθουανίας, για να συμμετάσχει σε Συνάντηση των Γενικών Διευθυντών των Κοινοβουλίων των Χωρών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Χαιρετισμός του Αν. Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κ. Νικολαΐδη στην κοπή βασιλόπιτας της ΠΕΠ, στην Κοφίνου



Με μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση αποδέχθηκα την πρόσκλησή σας να παραστώ και να απευθύνω χαιρετισμό σε αυτή την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων (ΠΕΠ)