30/1/10

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου

30/01/2010
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου προέβη σήμερα σε δηλώσεις αναφορικά με το θέμα της επικείμενης επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο.

Ομιλία του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου

Ομιλία του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου με θέμα: «Από τους Τρεις Ιεράρχες στο σήμερα: η παιδεία που θέλουμε» στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, στη Λευκωσία
30/01/2010

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη στο Συνέδριο «Προοπτικές συνεργασίας Κύπρου – Ρωσίας στον τομέα της ενέργειας»
30/01/2010

Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου

30/01/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νωρίς χθες το βράδυ επικοινώνησε με τους ηγέτες των κομμάτων ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού, ΔΗΣΥ κ. Νίκο Αναστασιάδη, ΔΗΚΟ κ. Μάριο Καρογιάν και ΕΔΕΚ κ. Γιαννάκη Ομήρου για να τους κάνει μια πρώτη ενημέρωση αναφορικά με τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων.

Απάντηση του Υπουργείου Άμυνας σε σημερινά δημοσιεύματα στον Τύπο

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα με θέμα: «Μυρίζει Μπαρούτι στην Εθνική Φρουρά, λόγω Υπουργού Άμυνας», «Πειθαρχική για … το Αυτονόητο», «Οι Κρίσεις Προκαλούν Κρίση στην Ε.Φ.» και «Τροποποιείται η Νομοθεσία για το Σύνδεσμο Αξιωματικών» στις εφημερίδες «ΑΛΗΘΕΙΑ», «ΠΟΛΙΤΗΣ», «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» και «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» αντίστοιχα, τα οποία αναφέρονται σε παράπονα που εξέφρασαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αξιωματικών του Στρατού της Δημοκρατίας κατά τη χθεσινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας της Βουλής, για ενέργειες του Υπουργείου Άμυνας που «παραβιάζουν το συνταγματικό τους δικαίωμα για ελεύθερη έκφραση», το Υπουργείο Άμυνας τονίζει ότι ουδέν αναληθέστερον τούτου. Διευκρινίζει, επίσης, τα ακόλουθα: