21/8/13

Συνάντηση βουλευτών με αντιπροσωπία της Επιτροπής Κανονισμών και Διοίκησης της Ιαπωνικής Βουλής 21/08/2013


Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Κύπρου - Ιαπωνίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και τα μέλη της Επιτροπής και Ομάδας Φιλίας κ.κ. Πρόδρομος Προδρόμου (Αναπληρωτής Πρόεδρος), Γιώργος Λουκαΐδης, Αδάμος Αδάμου και Σοφοκλής Φυττής είχαν σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπία της Επιτροπής Κανονισμών και Διοίκησης της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιαπωνίας

Πραγματοποιήθηκε τελετή έναρξης των εργασιών του Συνεδρίου Αποδήμων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», στη Λευκωσία, η τελετή έναρξης των εργασιών του 17ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αποδήμων Κυπρίων (ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ) και της Συνόδου του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Νεολαίας Αποδήμων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ).

Ανακοίνωση του Τμήματος Δασών αναφορικά με την πυρκαγιά στην περιοχή του Πύργου Τηλλυρίας



Τετάρτη, 21/8/2013
Ανακοίνωση του Τμήματος Δασών αναφορικά με την πυρκαγιά στην περιοχή του Πύργου Τηλλυρίας

Η προστασία των θαλάσσιων χελώνων στην Κύπρο


Τετάρτη, 21/8/2013
Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του Sigma Live, ημερομηνίας 19/8/2013, το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών (ΤΑΘΕ) του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος ενημερώνει ότι:

Ο Υπουργός Εξωτερικών συμμετείχε στο έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ 21/08/2013

Το έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις εργασίες του οποίου συμμετείχε ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης εξέδωσε σήμερα το απόγευμα τα Συμπεράσματά του για την κατάσταση στην Αίγυπτο.

Επίσκεψη του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων στο Κεντρικό Εργαστήριο των Δημοσίων Έργων 21/08/2013

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Κεντρικό Εργαστήριο του Τμήματος Δημοσίων Έργων, στη Λευκωσία.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Υπουργός είπε τα εξής:

Αυξήθηκαν τα έσοδα από τον ΦΠΑ τον Ιούλιο 21/08/2013

Η Υπηρεσία ΦΠΑ ανακοινώνει πως μέσα από στοχευμένες ενέργειες και εντατικοποίηση της προσπάθειας για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, έχει κατορθώσει να αυξήσει τα έσοδα από τον ΦΠΑ τον μήνα Ιούλιο (από €149,2 εκ. που ήταν το 2012, αυξήθηκαν σε €151,4 εκ. το 2013), ενισχύοντας έτσι, σημαντικά, τα κρατικά ταμεία.

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών στο περιθώριο του Συνεδρίου των Αποδήμων 21/08/2013

Τα πολιτικά κόμματα και ο κόσμος θα πρέπει να χαιρετίσουν την αλλαγή στη φορολόγηση ακίνητης περιουσίας που επήλθε μέσα από τη χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, είπε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος.

Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στο 17ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Κυπρίων 21/08/2013

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας καλωσορίζω στην Κύπρο με την ευκαιρία του 17ου Παγκοσμίου Συνεδρίου σας. Η παρουσία σας στην Κύπρο αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη και έγνοια σας για την ιδιαίτερη σας πατρίδα που εκδηλώνετε όλα αυτά τα χρόνια με συνέχεια, συνέπεια και έργα.

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 21/08/2013

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2013-2014, υπενθυμίζεται ότι όλα τα δημόσια σχολεία για τους εκπαιδευτικούς θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής κ. Γ. Λ. Ομήρου στο 17ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Κυπρίων ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ 21/08/2013

Αγαπητοί Σύνεδροι, Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
Απευθύνω προς το φετινό σας Συνέδριο θερμό χαιρετισμό αγάπης, τιμής και εκτίμησης. Στο πρόσωπο σας χαιρετίζουμε ολόκληρο τον απόδημο Κυπριακό Ελληνισμό.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW