19/2/13

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου κ. Στέφανου Στεφάνου 19/02/2013

Η Wall Street Journal προειδοποιεί!

Η ηγεσία του ΔΗΣΥ και ο κ. Αναστασιάδης για χρόνια επίμονα προσπαθούν να επιβάλουν στην Κύπρο τις ιδιωτικοποιήσεις, την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, τη δραστική μείωση των κοινωνικών παροχών, την αφαίρεση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Οι Βουλευτές κ.κ. Χ. Στυλιανίδης και Σ. Φυττής θα συμμετάσχουν στην Χειμερινή Συνάντηση της Κ.Σ ΟΑΣΕ 19/02/2013

Οι Βουλευτές κ.κ. Χρήστος Στυλιανίδης και Σοφοκλής Φυττής, μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ), μεταβαίνουν αύριο στη Βιέννη

Νέες διαφωτιστικές εκδόσεις του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών 19/02/2013

Με αρκετές νέες εκδόσεις και ενημερωμένες επανεκδόσεις σε διάφορες γλώσσες, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών συνεχίζει την προβολή της Κύπρου και των διαφόρων πτυχών του κυπριακού προβλήματος διεθνώς αλλά και στο εσωτερικό.

(Κ) Επισκόπηση κυπριακού Τύπου ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 19/2/2013 08:38

(Κ) Επισκόπηση κυπριακού Τύπου

ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 19/2/2013 08:38






TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW




TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Η Επίτροπος Νομοθεσίας κα Λήδρα Κουρσουμπά παρουσίασε ενώπιον της Επιτροπής για την Εξάλειψη Κάθε Μορφής Διάκρισης κατά των Γυναικών, στη Γενεύη, τις Συνδυασμένες Εκθέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας ως προς την εφαρμογή της ομώνυμης Σύμβασης, CEDAW 19/02/2013

Στις 15 Φεβρουαρίου η Επίτροπος Νομοθεσίας κα Λήδα Κουρσουμπά ως επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπείας παρουσίασε ενώπιον της Επιτροπής για την Εξάλειψη Κάθε Μορφής Διάκρισης κατά των Γυναικών, στη Γενεύη, τη Συνδυασμένη 6η και 7η Περιοδική Έκθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας ως προς την εφαρμογή της ομώνυμης Σύμβασης, CEDAW.

ΚΥΠΕ - Θωμάς Κεττένης - Ηβη Μιτσίδου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 19/02/2013




1. Συνεχίζονται σήμερα οι διεργασίες και οι διαβουλεύσεις των επιτελείων των δύο υποψηφίων Προέδρων Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά για τον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών. Αυτή την ώρα, ο Σταύρος Μαλάς συναντάται με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου στα γραφεία της ΕΔΕΚ, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση στις 11:30 του κ. Ομήρου με τον Νίκο Αναστασιάδη. Το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ συνεδριάζει απόψε στις 18:00 για να διαμορφώσει πρόταση προς την Κεντρική Επιτροπή, η οποία συνεδριάζει για να λάβει τελική απόφαση για τις εκλογές την Πέμπτη.