7/1/13

Αναρτήθηκε για επιθεώρηση ο τελευταίος συμπληρωματικός εκλογικός κατάλογος 07/01/2013

Ο Γενικός Έφορος Προεδρικής Εκλογής ανακοινώνει ότι ο τελευταίος συμπληρωματικός εκλογικός κατάλογος της 2ας Ιανουαρίου 2013 ετοιμάστηκε και αναρτήθηκε για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις από κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στο Λίβανο για επίσημη επίσκεψη 07/01/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας μεταβαίνει το βράδυ της Τετάρτης, 9 Ιανουαρίου στη Βηρυτό όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσημη επίσκεψη, συνοδευόμενος από την Υπουργό Εξωτερικών κα Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλή Συλικιώτη, τον Υπουργό Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Χρίστο Χριστοφίδη.

Συνέντευξη Τύπου της Υπουργού Εσωτερικών κας Ελένης Μαύρου με θέμα τον απολογισμό επί των πεπραγμένων του Υπουργείου κατά την Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ 07/01/2013

Η Κυπριακή Προεδρία έκανε ουσιαστικά βήματα στον τομέα της μετανάστευσης και του ασύλου

Ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου 07/01/2013


Συνάντηση του Διοικητή κ. Πανίκου Δημητριάδη με τους Πρέσβεις των χωρών μελών της ευρωζώνης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου συνάντηση μεταξύ του Διοικητή κ. Πανίκου Δημητριάδη και των Πρέσβεων των χωρών μελών της ευρωζώνης.

Ο Υπουργός Άμυνας επισκέφθηκε το ΚΕΝ Πάφου για την κατάταξη των νεοσυλλέκτων της 2013 Α’ ΕΣΣΟ 07/01/2013

Η Εθνική Φρουρά, ως δύναμη άμυνας και αποτροπής, αποτελεί παράγοντα ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας για την Κυπριακή Δημοκρατία και τους πολίτες της, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε, στη Λεμεσό, το Κέντρο Παρέμβασης για Άτομα με Αυτισμό 07/01/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του κα ΄Ελση Χριστόφια, επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Παρέμβασης για Άτομα με Αυτισμό, στη Λεμεσό, όπου ενημερώθηκε για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο και κυρίως για το στεγαστικό.

Ανακοίνωση του γραφείου του Γενικού Εφόρου για τα κριτήρια δημοσίευσης των εκλογικών γνωστοποιήσεων των προεδρικών εκλογών στις ελληνικές εφημερίδες 07/01/2013

Ο Γενικός Έφορος Προεδρικής Εκλογής ανακοινώνει ότι, με βάση τις εξουσίες που παρέχονται σ΄ αυτόν από τον Εκλογικό Νόμο, για σκοπούς δημοσίευσης των εκλογικών γνωστοποιήσεων των Προεδρικών εκλογών 2013, στις ελληνικές εφημερίδες, που κυκλοφορούν στην Κύπρο, καθόρισε ειδικά κριτήρια.