26/5/10

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας
26/05/2010
Επαναβεβαιώθηκε η βάση των διαπραγματεύσεων με δήλωση του Ειδικού Σύμβουλου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, επιστρέφοντας στο Προεδρικό Μέγαρο από το χώρο όπου παρακάθησε σε συνομιλίες για το Κυπριακό με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ντερβίς Έρογλου.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά το δείπνο με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, χθες

26/05/2010
Μιλήσαμε ως άνθρωποι για το παρελθόν, για το παρόν και το μέλλον, είπε ψες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ντερβίς Έρογλου κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσαν χθες βράδυ τα Ηνωμένα Έθνη για τους δύο ηγέτες και τις συζύγους τους, καθώς και τους Σύμβουλούς τους, στην παρουσία του Ειδικού Σύμβουλου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δείπνο με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη

25/05/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα Έλση Χριστόφια, έφθασε απόψε στις 8 μ.μ. σε εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας όπου θα παρακαθήσει σε δείπνο με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ντερβίς Ερογλου και τη σύζυγο του κα Μεράλ Έρογλου.