27/12/10

Αναφορές εκτός κειμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας στην ομιλία του στο 37ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΠΟΦΕΝ
27/12/2010

Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στο 37ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΠΟΦΕΝ

27/12/2010
Είναι πάντοτε ιδιαίτερη η χαρά μου να παρευρίσκομαι στο Παγκύπριο Συνέδριο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων, της ΠΟΦΕΝ. Όλοι εσείς αποτελείτε την έκφραση της βούλησης των φοιτητών μας όπου και αν αυτοί βρίσκονται, στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

Αναβλήθηκε η συνάντηση του Προέδρου Χριστόφια και του Τ/κ ηγέτη κ. Ερογλου

Αναβλήθηκε η συνάντηση του Προέδρου Χριστόφια και του Τ/κ ηγέτη κ. ΕρογλουΗ συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και του Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί αύριο στις 10:00, στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, έχει αναβληθεί λόγω της κατάστασης της υγείας του κ. Ερογλου.
 

Κυβ. Εκπρόσωπος : καταδικαστέα η ένέργεια των Τ/Κ να διακόψουν την θεία λειτουργία στο Ριζοκάρπασο

Κυβ. Εκπρόσωπος : καταδικαστέα η ένέργεια των Τ/Κ να διακόψουν την θεία λειτουργία στο ΡιζοκάρπασοΑπαράδεκτη και καταδικαστέα χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου την ενέργεια του κατοχικού καθεστώτος να διακόψει τη θεία λειτουργία ανήμερα των Χριστουγέννων στο Ριζοκάρπασο.
 

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια 27/12/2010

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια
27/12/2010
Εμείς είμαστε έτοιμοι οποιαδήποτε στιγμή μας καλέσει ο Γενικός Γραμματέας να ανταποκριθούμε, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, σημειώνοντας ότι η αυριανή προγραμματισμένη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ντερβίς Ερογλου δεν θα πραγματοποιηθεί.