24/6/12

Ομιλία Υφυπουργού Παρά τω Προέδρω κ. Τίτου Χριστοφίδη σε εκδήλωση για τις μαύρες επετείους του προδοτικού πραξικοπήματος και της βάρβαρης τουρκικής εισβολής, στην Καλαμαριά 24/06/2012

Εξαιρετική είναι η τιμή για εμένα να εκπροσωπώ σήμερα σε αυτή την τόσο συναισθηματικά φορτισμένη εκδήλωση για τις επετείους του προδοτικού πραξικοπήματος και της τούρκικης εισβολής στον Δήμο Καλαμαριάς, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνησή μας. Η συγκίνηση και η χαρά μου είναι ακόμα πιο μεγάλη γιατί οι εκδηλώσεις οργανώνονται στον Δήμο Καλαμαριάς, έναν Δήμο με ιστορικές καταβολές ανάλογες και παράλληλες με την τραγική ιστορία του νησιού μας, αλλά και συναισθανόμενος πως βρίσκομαι μεταξύ ανθρώπων που η αγάπη και η στήριξή τους προς την Κύπρο και τον αγώνα του λαού μας και ανόθευτη είναι και εκδηλώνεται με πρακτικούς τρόπους, τη νιώθουμε καθημερινά δίπλα μας. 

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη στα εγκαίνια του εκδρομικού χώρου Μαρωνίου 24/06/2012

Να μη μεταδοθεί πριν τις 6.00 μ.μ.


Είναι με ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας για να τελέσω τα εγκαίνια του εκδρομικού χώρου που με τόσο ζήλο έχετε δημιουργήσει.

Ομιλία του Υφυπουργού Παρά τω Προέδρω κ. Τίτου Χριστοφίδη σε επιμνημόσυνη δέηση για τους νεκρούς και αγνοουμένους του Τρίτου Σώματος Στρατού, στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Θεσσαλονίκη 24/06/2012


Κάθε φορά που μνημονεύουμε τους νεκρούς και τους αγνοούμενους μας ξαναζούμε το ίδιο δράμα, νωπό ακόμη στις ψυχές μας να μας θυμίζει τα δεινά που πέρασε ο λαός της Κύπρου κατά το προδοτικό πραξικόπημα και τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή που το ακολούθησε.

Ο Υπουργός Άμυνας συνεχάρη τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας 24/06/2012

Πολύ σύντομα επίσκεψή του στην Κύπρο
Ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον συνεχάρη με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου, χθες 24/06/2012

Τέτοιες δηλώσεις για το θέμα της οικονομίας, όπως αυτή στην οποία προέβη σήμερα ο κ. Γιαννάκης Ομήρου, οδηγούν σε πτώχευση την πολιτική ζωή του τόπου. Λυπούμαστε διότι ο κ. Ομήρου δεν φαίνεται να κατανοεί ότι η κινδυνολογία προκαλεί σύγχυση και πανικό στους πολίτες, αποστέλλει λανθασμένα μηνύματα στο εξωτερικό και πλήττει τα συμφέροντα και την αξιοπιστία της χώρας.