15/8/12

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 14/08/2012

Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, όπως συνηθίζει να κάνει, διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Η Υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με το νόμο περί Δημόσιας Υπηρεσίας, ήταν η αρμόδια Αρχή για να ζητήσει έρευνα και όχι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή το Υπουργικό Συμβούλιο, ανεξαρτήτως αν ο κ. Ιερωνυμίδης ήταν αποσπασμένος στο Προεδρικό. Σημειώνεται ότι το Υπουργικό Συμβούλιο συμφώνησε με την απόφαση της Υπουργού να γίνει έρευνα για πιθανό πειθαρχικό παράπτωμα του Πρέσβη κ. Ιερωνυμίδη.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων σχετικά με την ασφάλεια πτήσεων 14/08/2012

Αναφορικά με χθεσινή ανακοίνωση του Ιδρύματος Ασφάλειας Πτήσεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης – Μέσης Ανατολής – Κύπρου, το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων επιθυμεί να επαναλάβει για μια ακόμη φορά ότι η ασφάλεια πτήσεων αποτελεί θέμα υψίστης προτεραιότητας και διαβεβαιώνει ότι αυτή ουδέποτε θεωρείται ως δεδομένη. Αντίθετα διατηρείται πάντοτε σε ψηλά επίπεδα, μέσω των συνεχών και εντατικών προσπαθειών του Υπουργείου και του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας.

Επιμνημόσυνος λόγος του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλή Συλικιώτη στο ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα Ανδρέα Νικολάου, στoν Πύργο Λεμεσού 14/08/2012

Να μη μεταδοθεί πριν την Τετάρτη
15/8/2012 και ώρα 9.00 π.μ.

Συμπατριώτισσες - Συμπατριώτες,
Η παρέλευση 38 χρόνων από το δίδυμο έγκλημα του προδοτικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής δεν ξεθωριάζει τη μνήμη μας. Ούτε και μειώνει το χρέος που όλοι εμείς οφείλουμε στους ήρωες μας. Σε αυτούς που την κρίσιμη ώρα δεν δείλιασαν να ριχτούν στη μάχη για να υπερασπιστούν αξίες και ιδανικά. Σε αυτούς που ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο επέλεξαν την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδα μας.

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη, στην ετήσια Χοροεσπερίδα του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς 14/08/2012

Να μη μεταδοθεί πριν την Τετάρτη
15/8/2012 και ώρα 9.00 μ.μ.
Είναι με ιδιαίτερη χαρά που αποδέχθηκα την πρόσκληση σας να παρευρεθώ και να απευθύνω χαιρετισμό στη σημερινή σας χοροεσπερίδα, με την οποία ολοκληρώνεται πανηγυρικά μια σειρά εκδηλώσεων με τον γενικό τίτλο «Πολιτιστικός Αύγουστος 2012».

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη στο 17ο Φεστιβάλ Αβδελλερού 14/08/2012

Μου δίνει ιδιαίτερη χαρά το γεγονός ότι βρίσκομαι απόψε μαζί σας στην όμορφη κοινότητά σας. Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την ευγενή πρόσκληση που μου απηύθυνε το Κοινοτικό Συμβούλιο, δίνοντας μου την ευκαιρία να θέσω υπό την αιγίδα μου το σημαντικό για την κοινότητα σας 17ο Φεστιβάλ Αβδελλερού.