10/2/13

Επισκόπηση κυπριακού Τύπου

(Κ) Επισκόπηση κυπριακού Τύπου

ΚΥΠΕ - Ραλλή Παπαγεωργίου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 10/2/2013




Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 10/02/2013

«Καμένη γη» άφησαν πίσω τους οι πραξικοπηματίες της ΕΟΚΑ Β΄ στους οποίους ο κ. Αναστασιάδης και το κόμμα του παραχώρησαν πολιτική στέγη και βήμα εκπροσώπησης.

Ομιλία του Υπουργού Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη στα αποκαλυπτήρια μνημείου προς τιμήν του αγνοούμενου Ανδρέα Γεωργίου της κοινότητας Αγίας Άννας 10/02/2013

Είναι με αισθήματα συγκίνησης αλλά και με τη συναίσθηση εκπλήρωσης οφειλόμενου χρέους που τελούμε σήμερα τα αποκαλυπτήρια του μνημείου προς τιμήν του αγνοούμενου της κοινότητας Αγίας Άννας Ανδρέα Γεωργίου. Είναι πανάρχαια ελληνική παράδοση η φιλοτέχνηση μνημείων ως απόδοση τιμής προς εκείνους που έχουν επιτελέσει το ύψιστο καθήκον προς την πατρίδα.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στην τελετή εορτασμού του Αγίου Μάρωνα, στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Χαρίτων 10/02/2013

Χαίρομαι ιδιαίτερα σήμερα διότι εκπρόσωποι όλων των θρησκειών αυτής της μικρής υπέροχης, όμορφης, πολυπολιτισμικής χώρας είναι παρόντες. Εύχομαι ειλικρινά πολύ σύντομα οι αγώνες μας να ευοδωθούν και να λειτουργεί ελεύθερα ο Μουφτής στον Τέμενος και εμείς στην Κερύνεια και στα μαρωνίτικα χωριά.

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη στα εγκαίνια του αγροκτήματος «The Land of Dreams» στην Τριμήκληνη 10/02/2013

Με μεγάλη μου χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ για να τελέσω τα εγκαίνια του αγροκτήματος «The Land of Dreams». Η πρωτότυπη αυτή ιδέα του Αντρέα Χριστοφή να καλλιεργήσει με μεράκι μια μεγάλη έκταση με πυρηνόκαρπα, σε έναν χώρο όπου συνυπάρχει και το μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο ιχθυοτροφείο οξύρρυγχου είναι άξια συγχαρητηρίων.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου για την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου 10/02/2013

Η Κύπρος στον νέο προϋπολογισμό της ΕΕ, από καθαρός συνεισφορέας θα γίνει ουσιαστικά καθαρός αποδέκτης της βοήθειας της ΕΕ, είπε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 10/02/2013

Όλοι στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εντοπίζουν, το δηλώνουν και το λένε ότι το πρόβλημα της Κύπρου είναι η κρίση του τραπεζικού τομέα, είπε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

ΚΥΠΕ - Αντώνης Γκιλδάκης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 10/02/2013

ΚΥΠΕ - Αντώνης Γκιλδάκης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 10/02/2013
1. Η Κύπρος έχει πετύχει ένα πολύ κάλο αποτέλεσμα σε ότι αφορά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ανέφερε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, προσθέτοντας ότι η Κύπρος, από καθαρός συνεισφορέας, θα γίνει ουσιαστικά καθαρός αποδέκτης της βοήθειας της ΕΕ.