6/2/14

Συνάντηση υπερεσιακών Κρήτης-Κύπρου για την εξοικονόμηση ενέργειας σε σχολεία και δημόσια κτίρια στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Euronet 50/50max



Στα πλαίσια υλοποίησης του έργου Euronet 50/50 max – «Πρωτοβουλία 50/50 για την προώθηση της εξοικονόμησης ενέργειας σε σχολικά και άλλα δημόσια κτίρια», στο οποίο συμμετέχουν σχολεία της Κρήτης και της Κύπρου πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2014 σύσκεψη μεταξύ του έμπειρου σύμβουλου εταίρου από την Περιφέρεια της Κρήτης με τους νέους εταίρους από το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών.

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τη Συμμαχία Πολιτών για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης


Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος είχε σήμερα το απόγευμα συνάντηση στα Γραφεία της Συμμαχίας Πολιτών με τον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Γιώργο Λιλλήκα και συνεργάτες του, για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την Προκαταρκτική Έκθεση των Άγγλων Εμπειρογνωμόνων για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο.

Δραστηριότητες του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γεώργιου Λακκοτρύπη

 

Δραστηριότητες του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου,
Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γεώργιου Λακκοτρύπη

Παρασκευή, 7/2/2014

O Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Υποδιοικητή του 6ου Στόλου των ΗΠΑ


Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του, με τον Διευθυντή του Προγράμματος Ναυτικής Συνεργασίας των Ναυτικών Δυνάμεων των ΗΠΑ στον τομέα Ευρώπης/Αφρικής και Υποδιοικητή του 6ου Στόλου των ΗΠΑ, Ναύαρχο Sadler Chris, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο. Τον κ. Sadler συνόδευε ο Επιτετραμμένος των Ηνωμένων Πολιτειών στην Κύπρο κ. Andrew J. Schofer.

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκου Κενεβέζου



Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού
κ. Κυριάκου Κενεβέζου

Παρασκευή, 7/2/2014

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σ. Χάσικου με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης


Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος είχε σήμερα το απόγευμα συνάντηση στα Γραφεία του ΑΚΕΛ με τον Γενικό Γραμματέα του Κόμματος κ. Άντρο Κυπριανού και τους συνεργάτες του στο Γραφείο Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Επιτροπής, για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων στο θέμα της Προκαταρκτικής Έκθεσης των Άγγλων Εμπειρογνωμόνων για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο.

Statement by the President of the Republic of Cyprus


Serious prospects are in the making for a substantive joint communiqué, which satisfies the basic principles for a solution to the Cyprus problem and will lead to the resumption of negotiations, the President of the Republic Mr Nicos Anastasiades said today.

O Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού στο Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Διευθυντών Δημοτικής Εκπαίδευσης



O Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκος Κενεβέζος προσφώνησε σήμερα το Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Διευθυντών Δημοτικής Εκπαίδευσης με θέμα «Δυνατότητες βελτίωσης της σχολικής αποτελεσματικότητας-Μια δυναμική προσέγγιση».

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη

 
Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας
κ. Νίκου Αναστασιάδη

Παρασκευή, 7/2/2014

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας κ. Κ. Κενεβέζου στα εγκαίνια της Αίθουσας Πολλαπλής Χρήσης στο Δημοτικό Σχολείο Μενεού


Είναι με ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας για να τελέσουμε τα εγκαίνια της Αίθουσας Πολλαπλής Χρήσης του Δημοτικού Σχολείου Μενεού, η ανέγερση της οποίας ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2011 και αποπερατώθηκε τον Οκτώβρη του 2012, με συνολικό κόστος που αγγίζει το μισό εκατομμύριο

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη για τις εξελίξεις στο Κυπριακό





Φαίνεται να δημιουργούνται σοβαρές προοπτικές για ένα ουσιαστικό κοινό ανακοινωθέν, που ικανοποιεί τις βασικές αρχές λύσης του Κυπριακού και θα οδηγήσει στην έναρξη διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σ. Χάσικου για δημοσιεύματα της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ για την υπόθεση Δρομολαξιάς






Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος, ερωτηθείς σήμερα από δημοσιογράφο του ραδιοφώνου του ΑΣΤΡΑ (στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με το Κ.Σ. ΕΔΕΚ για το θέμα της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης) «ότι υπάρχει συνέχεια στο θέμα των συνδιαλέξεων για τη Δρομολαξιά.

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης εγκαινίασε το Πρόγραμμα Καταγραφής Υγροτόπων της Κύπρου







Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης εγκαινίασε, σήμερα, το Πρόγραμμα Καταγραφής Υγροτόπων της Κύπρου που θα υλοποιηθεί από το Κυπριακό Ίδρυμα Προστασίας του Περιβάλλοντος Terra Cypria. Η έναρξη του Προγράμματος γίνεται στα πλαίσια των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Υγροβιοτόπων, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Φεβρουαρίου.

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη





Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη
----------------------------------------------------
Κυριακή, 9/2/2014

Περιφερειακές συσκέψεις του Υπουργού Γεωργίας κ. Νίκου Κουγιάλη για προώθηση αναπτυξιακών έργων


Στo πλαίσιo των προσπαθειών που καταβάλλονται για τη δημιουργία ενός παραγωγικού και αναπτυξιακού Υπουργείου που θα συμβάλει άμεσα και ουσιαστικά στην προσπάθεια για ανάκαμψη της οικονομίας διασφαλίζοντας την ποιότητα ζωής μέσα από την ανάπτυξη, και προωθώντας έργα και προγράμματα πρόσθετης αξίας, ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης συνεχίζει το δημόσιο διάλογο μέσα από περιφερειακές συσκέψεις που πραγματοποιεί σε όλες τις επαρχίες με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς.

Ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Κώστα Κληρίδη

Κατόπιν καταγγελίας, η οποία υποβλήθηκε από τον δικηγόρο κ. Γ.Α. Γεωργίου από τη Λάρνακα, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας διέταξε σήμερα τη διεξαγωγή ανακρίσεων ως προς το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων σε σχέση με κατ’ ισχυρισμό υποκλοπή ιδιωτικών επικοινωνιών που έγιναν στο γραφείο του με συναδέλφους και πελάτες του, καθώς επίσης και αναφορικά με τη διοχέτευση του περιεχομένου των επικοινωνιών τούτων σε έντυπο και ηλεκτρονικό Tύπο.

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας στο Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Διευθυντών Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκος Κενεβέζος απηύθυνε χαιρετισμό σήμερα το πρωί στο ΚΔ΄ Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Διευθυντών Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, με θέμα: «Δυνατότητες βελτίωσης της σχολικής αποτελεσματικότητας: Μια δυναμική προσέγγιση». Στον χαιρετισμό του κ. Κενεβέζος ανέφερε:

LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT

DAILY SCHEDULE ARRIVALS
Saturday 08/02/2014
A/A FLIGHT ORIGIN/DESTINATION ICAO TIME AIRCRAFT HANDLER
LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW






TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW


C O N T E N T S

LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT


DAILY SCHEDULE ARRIVALS
Saturday 08/02/2014
A/A FLIGHT ORIGIN/DESTINATION ICAO TIME AIRCRAFT HANDLER
LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT