8/4/13

Βιογραφικό Σημείωμα ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος 08/04/2013


Γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1964. Αποφοίτησε από το Λανίτειο Λύκειο Αʼ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) το 1988, όπου απέκτησε BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Xρηματοδότηση και τη Λογιστική.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της Μάργκαρετ Θάτσερ 08/04/2013


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε σήμερα συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της πρώην Πρωθυπουργού της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ, προς τον υιό της αποθανούσας Σερ Μαρκ.

Ομιλία του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου στην τελετή αποκαλυπτηρίων αναμνηστικών πλακών στο άλσος «ηρώων ΕΛΔΥΚ» στη Λάρνακα 08/04/2013

Είναι πραγματικά με αισθήματα βαθιάς συγκίνησης, αλλά και με απέραντο σεβασμό που αποδέχθηκα την πρόσκληση των διοργανωτών αυτής της τελετής να τελέσω τα αποκαλυπτήρια των αναμνηστικών πλακών όπου αναγράφονται τα ονόματα των ανθρώπων που τόλμησαν να υπερβούν τα στενά όρια του ατομικισμού και του φόβου. Των πεσόντων και αγνοουμένων αξιωματικών και οπλιτών της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου, οι οποίοι μετείχαν στους αγώνες του κυπριακού Ελληνισμού τιμώντας τη μικρή μας πατρίδα.

Ο Υπουργός Γεωργίας συναντήθηκε με εκπροσώπους του Παναγροτικού 08/04/2013

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης είχε σήμερα συνάντηση, στο Υπουργείο Γεωργίας, με τον Γενικό Γραμματέα κ. Νεκτάριο Κάρυο και εκπροσώπους του Παναγροτικού.

Ο Βουλευτής κ. Σ. Φυττής εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Βουλής στην Πρώτη Σύνοδο των Προέδρων των Κοινοβουλίων – μελών της Κ.Σ. ΕγΜ

Ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες της Πρώτης Συνόδου των Προέδρων των Κοινοβουλίων-μελών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ένωσης για τη Μεσόγειο (Κ.Σ.ΕγΜ). Στη Σύνοδο, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μασσαλία, στις 6 και 7 Απριλίου, κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Martin Schulz,

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Πρόεδρο του CIPA 08/04/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA) κ. Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη και τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Χάρη Παπαχαραλάμπους. Παρών στη συνάντηση ήταν ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης.

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Πρέσβη του Ισραήλ 08/04/2013

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου συναντήθηκε σήμερα, στο γραφείο του, με τον Πρέσβη του Ισραήλ κ. Michael Harari.
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Φωτίου ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία για πρώτη φορά να συναντηθεί, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υπουργός Άμυνας, με τον Πρέσβη του Ισραήλ.

Δηλώσεις του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού 08/04/2013


Θα κάνουμε τις επαφές μας στο Ισραήλ στοχευμένα και με ουσία, ούτως ώστε να προετοιμαστεί και η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας τον ερχόμενο μήνα στο Ισραήλ είπε σήμερα ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε την Υπηρεσία Μέριμνας και Αποκατάστασης Εκτοπισθέντων και την Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας 08/04/2013


Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος επισκέφθηκε σήμερα την Υπηρεσία Μέριμνας και Αποκατάστασης Εκτοπισθέντων και την Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλα τα Τμήματα και Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ 08/04/2013


Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Στρατηγό Patrick de Rousiers, ο οποίος πραγματοποιεί, μετά από πρόσκληση του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Στυλιανού Νάση, μονοήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη 08/04/2013

Η Κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, έχοντας βέβαια και τη συνεργασία του υπόλοιπου πολιτικού συστήματος, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με μισθούς και συντάξεις στο τέλος του μήνα είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Επίσκεψη εργασίας του Υπουργού Εξωτερικών και του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού στο Ισραήλ 08/04/2013

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης και ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης αναχωρούν σήμερα για το Ισραήλ, όπου θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη εργασίας.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έχει διορίσει τον κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλο ως Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του από σήμερα, 8 Απριλίου 2013.

 

(Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

ΚΥΠΕ - Ήβη Μιτσίδου Phillips - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 8/4/2013 07:52


ΚΥΠΕ - Ρεβέκκα Γρηγοριάδου - Αντώνης Γκιλδάκης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 08/04/2013

ΚΥΠΕ - Ρεβέκκα Γρηγοριάδου - Αντώνης Γκιλδάκης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 08/04/2013 09:56

1. Η Επιτροπή Οικονομικών ενημερώνεται το πρωί από τον Υπουργό Οικονομικών και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου αναφορικά με την υλοποίηση της συμφωνίας του Eurogroup, στις 26 Μαρτίου, επί ενός Μνημονίου καθώς και για το Σχέδιο για επίλυση των προβλημάτων των κυπριακών τραπεζών και για χρηματοδότηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.