4/3/14

Χαιρετισμός του Υπ. Εσωτερικών κ. Σ. Χάσικου σε Συνέδριο για την εμπορία γυναικών με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση

 Χαιρετισμός του Υπ. Εσωτερικών κ. Σ. Χάσικου σε Συνέδριο για την εμπορία γυναικών με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Μετά τη χθεσινή συνάντηση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει για ακόμη μια φορά την ελπίδα ότι η διαμορφωθείσα ανησυχητική κατάσταση στην Ουκρανία θα επιλυθεί δια της διπλωματικής οδού.

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού συμμετείχε στο Συμβούλιο Ενέργειας

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Δρ Στέλιος Χειμώνας, εκπροσώπησε την Κύπρο στο Συμβούλιο Ενέργειας της ΕΕ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη

Η Κυβέρνηση χαιρετίζει την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις από την Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

The President of the Republic departs tomorrow for Brussels


The President of the Republic Mr Nicos Anastasiades departs early tomorrow morning, March 5, for Brussels, where he will attend the extraordinary EU Summit meeting on the issue of the situation in Ukraine.

Δήλωση του Υπουργού Οικονομικών για την ψήφιση από την Βουλή των Αντιπροσώπων του Νόμου περί Αποκρατικοποιήσεων



Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης εκφράζει την ικανοποίηση του για την ψήφιση από την Βουλή των Αντιπροσώπων του Νόμου περί Αποκρατικοποιήσεων και δηλώνει ότι:

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Αποστολής Καλών Υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο κ. Michel Bonnardeaux

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Αποστολής Καλών Υπηρεσιών
του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο κ. Michel Bonnardeaux

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

C O N T E N T S

Δραστηριότητες του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσου Μητσόπουλου



Δραστηριότητες του Υπουργού Συγκοινωνιών  και Έργων
κ. Τάσου Μητσόπουλου

Τετάρτη, 5/3/2014

Δήλωση ΓΓ ΟΗΕ για την Πεντηκοστή Επέτειο από την ίδρυση της UNFICYP



Διαβιβάζεται πιο κάτω για ενημέρωση δήλωση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ την οποία εξέδωσε σήμερα  το απόγευμα στην έδρα του ΟΗΕ αναφορικά με τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο.

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Ύπατο Αρμοστή της Δημοκρατίας της Ινδίας


Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου είχε σήμερα στο γραφείο του εθιμοτυπική συνάντηση με τον Ύπατο Αρμοστή της Δημοκρατίας της Ινδίας, κ. Shri Ravi Bangar.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναχωρεί αύριο για τις Βρυξέλλες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί νωρίς αύριο, 5 Μαρτίου, το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ με θέμα την κατάσταση στην Ουκρανία.

Ο Υπουργός Ενέργειας θα παραστεί στην τουριστική έκθεση ITB Βερολίνου


Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης αναχωρεί σήμερα για το Βερολίνο, όπου θα ηγηθεί της κυπριακής αποστολής που θα συμμετάσχει στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB Βερολίνου 2014.

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μεταβαίνει στις Βρυξέλλες

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών, κ. Σοφοκλής Φυττής, αναχωρεί σήμερα για τις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει σε δύο συνέδρια με θέμα τη βία κατά των γυναικών.

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Φόρου Προστιθέμενης Αξίας


Η Υπηρεσία Φόρου Προστιθέμενης Αξίας ανακοινώνει τα ακόλουθα:
Α Η ηλεκτρονική υποβολή του Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα μέσω του συστήματος TAXISnet για την περίοδο του Φεβρουαρίου 2014, μπορεί να γίνει μέχρι και τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, λόγω του ότι η τελευταία ημερομηνία υποβολής, 15 Μαρτίου 2014, δεν είναι εργάσιμη μέρα.

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος συμμετείχε στο Συμβούλιο της ΕΕ για το Περιβάλλον


Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης συμμετείχε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ για το Περιβάλλον που πραγματοποιήθηκε χθες στις Βρυξέλλες.

Συμμετοχή Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος σε συνέδριο για το θαλάσσιο περιβάλλον

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης, συμμετείχε στο συνέδριο “Healthy Oceans – Productive Ecosystems: A European Conference for the Marine Environment” που πραγματοποιήθηκε χθες στις Βρυξέλλες.

Συμμετοχή του Υπουργού Εσωτερικών στο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ

Ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Σωκράτης Χάσικος, συμμετείχε στις εργασίες του Συμβουλίου Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες στις Βρυξέλλες.

O Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως συμμετείχε στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ


O Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κ. Ιωνάς Νικολάου, συμμετείχε στις εργασίες της πρώτης μέρας του Συμβουλίου Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε χθες στις Βρυξέλλες.

Η σύσκεψη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη





Η σύσκεψη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη, τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, και με υπηρεσιακούς παράγοντες, για παρουσίαση του Γενικού Σχεδίου Λευκωσίας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 9.30 π.μ. ακυρώνεται.

-------------------

4/3/2014