7/8/12

Η Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας 07/08/2012

Η Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή είχε σήμερα συνάντηση, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Ivan Mrkić ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη του κ. Mrkić στο εξωτερικό μετά τον διορισμό του. Μετά το πέρας της κατ’ ιδίαν συνάντησης τους και των διευρυμένων συνομιλιών μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, η δρ Μαρκουλλή και ο κ. Mrkić έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε τον Υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας κ. Ivan Mrkić 07/08/2012

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα τον Υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας κ. Ivan Mrkić ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τιμήσει τον Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Αξίας της Κυπριακής Δημοκρατίας 07/08/2012


Σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Αυγούστου στις 11:15 π.μ. στην αίθουσα τελετών του Προεδρικού Μεγάρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας θα τιμήσει τον Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Αξίας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Θα προηγηθεί κατ’ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Παύλο Κοντίδη και την οικογένεια του.

Συγχαρητήρια της Βουλής των Αντιπροσώπων για τον Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη 07/08/2012

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου απέστειλε προς τον Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη συγχαρητήριο μήνυμα για τη λαμπρή του επιτυχία.

Η Υπουργός Εσωτερικών μεταβαίνει στο Λονδίνο 07/08/2012


Η Υπουργός Εσωτερικών κα Ελένη Μαύρου αναχωρεί σήμερα για το Λονδίνο όπου θα έχει συνάντηση με την Υπουργό Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κα Theresa May. Στο πλαίσιο της συνάντησης θα συζητηθούν το θέματα του Κοινού Ευρωπαϊκού Συστήματος Ασύλου, οι εξελίξεις στη Συρία, και ο Οδικός Χάρτης για την παράνομη μετανάστευση και την ελεύθερη διακίνηση.

Επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Σερβίας στην Κύπρο 07/08/2012


Ο νέος Υπουργός Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Ivan Mrkić πραγματοποιεί σήμερα επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του κ. Mrkić στο εξωτερικό υπό την ιδιότητά του ως Υπουργός Εξωτερικών της χώρας. Η επίσκεψη του Σέρβου Υπουργού Εξωτερικών αποτελεί συνέχεια σειράς επαφών που εγκαινίασε πρόσφατα η Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή κατά την επίσκεψη της στο Βελιγράδι, και οι οποίες επικεντρώνονται στην ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας.