10/2/14

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη


Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας
κ. Νίκου Αναστασιάδη
στην τελετή απονομής των Βραβείων Θεάτρου ΘΟΚ

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος είχε σήμερα το απόγευμα συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, Βουλευτή κ. Γιώργο Περδίκη και ομάδα συνεργατών του, για το θέμα της προκαταρκτικής έκθεσης των Άγγλων εμπειρογνωμόνων που αφορά στη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο.

Απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών σε δημοσίευμα


Αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Cyprus Mail ημερ.7/2/14 για την περίπτωση του κ. Joseph Agyemang, υπήκοο Γκάνας, σύζυγο της Ευρωπαίας πολίτιδος Zuzanna Krystina Agyemang, το Υπουργείο Εσωτερικών επιθυμεί να διευκρινίσει τα πιο κάτω:

Ο Υπουργός Εξωτερικών συμμετείχε στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ




Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, συμμετείχε στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ), που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες.

Επεξεργασία νομοσχεδίου για μηνιαία πληρωμή παλαιών οφειλών σε τέλη κυκλοφορίας






Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι επεξεργάζεται νομοσχέδιο με βάση το οποίο θα προβλέπεται:

Ο Πρόεδρος της Βουλής θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Παρίσι





Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου αναχωρεί μεθαύριο Τετάρτη,  12  Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας. Τον κ. Ομήρου συνοδεύουν η Γενική Διευθύντρια της Βουλής κα Βασιλική Αναστασιάδου, ο Διευθυντής του Γραφείου του κ. Αντώνης Κουταλιανός και η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων κα Εύη Χατζηγιάννη. 

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη



Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας
κ. Νίκου Αναστασιάδη

Τρίτη, 11/2/2014

Χαιρετισμός του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργου Λακκοτρύπη στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού





Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ευγενική σας πρόσκληση να παραστώ και να απευθύνω χαιρετισμό στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού.





Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη με αντιπροσωπεία  του Συνδέσμου Συγγενών Καρδιοπαθειών (Εκ Γενετής) Εφήβων και Ενηλίκων Κύπρου που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6.45 μ.μ., αναβάλλεται.

-----------------------

10/2/2014

Δηλώσεις του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων




Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος, μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους στο Επαρχιακό Ταχυδρομείο Λευκωσίας, δήλωσε τα εξής:

Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη






Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη θα έχει συνάντηση αύριο, 11 Φεβρουαρίου, στις 10.30 π.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο, με εκπροσώπους του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, στους οποίους θα επιδώσει επιταγή για χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, σε συνεργασία με την Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων.

--------------------

10/2/2014

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου




Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου της Βουλής
των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου

Τρίτη, 11/2/2014

Επίσκεψη του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων στη Γεωργία



  


Ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου με μεγάλη επιτυχία, η επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσου Μητσόπουλου στη Δημοκρατία της Γεωργίας. Επρόκειτο για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Κύπριου Υπουργού στη φίλη αυτή χώρα του Καυκάσου.

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών κ. Τ. Μητσόπουλος παρέστη σε εκδήλωση για τη γιορτή του προστάτη των Κυπριακών Ταχυδρομείων





Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ Τάσος Μητσόπουλος παρέστη σήμερα το πρωί σε τελετή αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο Επαρχιακό Ταχυδρομείο Λευκωσίας με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Ζήνωνα, προστάτη των Ταχυδρομείων.  

Ωρίμανση και Προώθηση Αναπτυξιακών Έργων





Περιφερειακή Σύσκεψη στο Δημαρχείο Παραλιμνίου για την Προώθηση της Πρωτοβουλίας του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη  
για Ωρίμανση και Προώθηση Αναπτυξιακών Έργων

LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT



DAILY SCHEDULE ARRIVALS
Wednesday 12/02/2014
A/A FLIGHT ORIGIN/DESTINATION ICAO TIME AIRCRAFT HANDLER
LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT

Ανακοίνωση του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου για υποτροφίες για σπουδές στο Βέλγιο




Η Περιφέρεια Βρυξελλών – Βαλλονίας (Νότιο Βέλγιο) προσφέρει υποτροφίες για πραγματοποίηση σπουδών ή έρευνας διδακτορικού ή μεταδιδακτορικού επιπέδου σε Πανεπιστήμια του Νοτίου Βελγίου, για τα ακαδημαϊκά έτη 2013/2014 και 2014/2015.

The Minister of Foreign Affairs to participate in the Foreign Affairs Council and the General Affairs Council of the EU




The Minister of Foreign Affairs, Mr Ioannis Kasoulides, departed yesterday for Brussels, to participate in the Foreign Affairs Council (FAC) and the General Affairs Council (GAC) of the European Union, to be held on 10 and 11 December, respectively.

Επιστολή του Γενικού Εισαγγελέα προς απάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ





Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας κ. Κώστας Κληρίδης απέστειλε σήμερα επιστολή στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού, στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

Ο Υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων και στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ






Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης αναχώρησε χθες για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) και στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων (ΣΓΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα πραγματοποιηθούν στις 10 και 11 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.