20/5/14

Ομιλία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σ. Χάσικου σε συζήτηση για τις εξελίξεις γύρω από την ανάπτυξη της περιοχής των Βάσεων

Έχω αποδεχθεί με ευχαρίστηση την πρόσκληση του Δήμου Ύψωνα, που διοργανώνει τη σημερινή συγκέντρωση με θέμα «Εξελίξεις και πρακτική εφαρμογή της Συμφωνίας του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους Βρετανούς

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Υπουργού Υγείας κ. Φίλιππου Πατσαλή

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Υπουργού Υγείας
κ. Φίλιππου Πατσαλή
 
Τετάρτη, 21/5/2014

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης «50 χρόνια UNFICYP: Με εκτίμηση»

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη
στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης «50 χρόνια UNFICYP: Με εκτίμηση»

Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά που εξερράγη κατά μήκος του δρόμου Λάρνακας - Κοφίνου

Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά που εξερράγη
κατά μήκος του δρόμου Λάρνακας - Κοφίνου

O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς συμμετείχε στην Τακτική Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ

 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες η Τακτική Σύνοδος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επίπεδο Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων. Στη Σύνοδο παρέστη ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης.

Συμμετοχή του Υπουργού Παιδείας κ. Κ. Καδή στο Συμβούλιο Υπουργών Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΕΕ




Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής συμμετείχε σήμερα στη Σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΕΕ που πραγματοποιείται στις 20-21 Μαΐου, στις Βρυξέλλες.

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας
κ. Νίκου Αναστασιάδη

Τετάρτη, 21 Μαΐου

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

C O N T E N T S

Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Χριστόφορου Φωκαΐδη



Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας
κ. Χριστόφορου Φωκαΐδη

Παρασκευή,  23/05/2012

Διευθετήσεις για τα ΜΜΕ κατά την επίσκεψη του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ

Το ΓΤΠ έχει προβεί στις πιο κάτω διευθετήσεις για τους διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ που προτίθενται να καλύψουν την επίσκεψη του Αμερικανού Αντιπροέδρου. Λόγω των αυστηρών μέτρων ασφάλειας, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ όπως επιδείξουν κατανόηση και συνεργαστούν μεταξύ τους και με τους λειτουργούς του ΓΤΠ που θα βρίσκονται σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος προς καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων

Aφορικά με την αόριστη τηλεφωνική απειλή για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών σε αερολιμένα της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων επιθυμεί να αναφέρει τα ακόλουθα:

Δήλωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για την επίσκεψη του Αμερικανού Αντιπροέδρου


Έχουμε ενημερωθεί ότι κατά την επίσκεψη του Αμερικανού Αντιπροέδρου κ. Joe Biden στην Κύπρο το πρόγραμμα περιλαμβάνει και συνάντηση με τον κ. Ντερβίς Έρογλου με την ιδιότητα του ως ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας.

Ο Βουλευτής Π. Προδρόμου είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Φιλίας Γαλλίας- Κύπρου


Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Πρόδρομος Προδρόμου είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Φιλίας Γαλλίας – Κύπρου, της οποίας ηγείται η Πρόεδρος του Συνδέσμου κα Ελένη Ταϊόγλου.

Αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας στην ημερίδα του CERN


Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αποτελέσει ένα πλήρες και ενεργό μέλος της CERN (Center for European Nuclear Research), διαβίβασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης σε βιομηχανική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΒΕ.

Ευρωεκλογές 2014 – Ώρες Ψηφοφορίας του Προέδρου της Δημοκρατίας και άλλων αξιωματούχων

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών επιθυμεί να ανακοινώσει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο τέως και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και οι αρχηγοί των κομμάτων και των συνδυασμών που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές, θα ψηφίσουν την Κυριακή 25 Μαΐου 2014, στα πιο κάτω εκλογικά κέντρα:

Ευρωεκλογές 2014 – Πού ψηφίζω – Πηγές πληροφόρησης

Διαδίκτυο: wtv.elections.moi.gov.cy
www.euroelections2014.gov.cy
www.cyprus.gov.cy Καταχωρώντας αριθμό ταυτότητας
www.moi.gov.cy και ημερομηνία γέννησης.
www.pio.gov.cy

Ευρωεκλογές 2014 - "ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ"


Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι από σήμερα δίνεται η δυνατότητα στους συνδρομητές της CYTA να πληροφορηθούν το εκλογικό τους κέντρο στέλλοντας μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου στον αριθμό 1000, καταχωρώντας τη λέξη ekloges ή elections, αφήνοντας κενό, και τον αριθμό της ταυτότητάς τους.

Ομιλία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σ. Χάσικου σε ημερίδα για τη δημοσιογραφική δεοντολογία και την πνευματική ιδιοκτησία

Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές αυτής της Ημερίδας, το ΚΥΠΕ, την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, την Ένωση Συντακτών Κύπρου, το Σύνδεσμο Εκδοτών Εφημερίδων και Περιοδικών Κύπρου

Ευρωεκλογές 2014-Απαγορεύεται η ρίψη φυλλαδίων και η αναγραφή συνθημάτων


Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την Εκλογική Νομοθεσία, την παραμονή και την ημέρα των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, απαγορεύεται η ρίψη φυλλαδίων, η ανάρτηση πανό, η τοιχοκόλληση πινακίδων και η αναγραφή συνθημάτων σχετικά με τις εκλογές.

Ευρωεκλογές 2014 - Διενέργεια εικονικής ψηφοφορίας (EXIT POLL) έξω από τα εκλογικά κέντρα την ημέρα των εκλογών


Ο Γενικός Έφορος Εκλογών επιθυμεί να ανακοινώσει ότι η διενέργεια εικονικής ψηφοφορίας (ΕΧΙΤ POLL) έξω από το εκλογικά κέντρα την ημέρα των εκλογών, για σκοπούς δημοσκόπησης και πρόβλεψης του τελικού εκλογικού αποτελέσματος,

Ευρωεκλογές 2014 – Απαγορεύονται οι δημόσιες συγκεντρώσεις

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την Εκλογική Νομοθεσία, την παραμονή και την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας, απαγορεύονται οι δημόσιες συγκεντρώσεις και η τυχόν διοργάνωση ομιλιών και δημόσιων συζητήσεων, για οποιαδήποτε θέματα που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τις εκλογές.

Ευρωεκλογές 2014 – Απαγορεύονται οι πολιτικές διαφημίσεις και η τυχόν δημοσίευση ειδήσεων και ανακοινώσεων

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την Εκλογική Νομοθεσία, την παραμονή και την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας, απαγορεύεται η μετάδοση, διαφήμιση ή δημοσίευση οποιασδήποτε είδησης ή ανακοίνωσης, με πληρωμή ή χωρίς πληρωμή, που έχει σχέση άμεσα ή έμμεσα με τις εκλογές, εκτός από τις ανακοινώσεις ή ειδήσεις που μεταδίδονται από τον Γενικό Έφορο Εκλογών ή με εξουσιοδότησή του.