19/5/10

Στα δύο αυτά χρόνια σημειώθηκαν πολλές εσωγενείς και εξωγενείς εξελίξεις οι οποίες, είτε άμεσα είτε έμμεσα, επηρέασαν το έργο και τις δραστηριότητες του Υπουργείου. Έμφαση και ιδιαίτερη σημασία θέλω να δώσω στη διεθνή οικονομική κρίση η οποία επηρεάζει όλο τον πλανήτη και, αναπόφευκτα, την Κύπρο.

Ομιλία του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη σε συνέντευξη Τύπου για το έργο του Υπουργείου στα δύο χρόνια διακυβέρνησης του Προέδρου Χριστόφια
19/05/2010

Πολύπλευρο και πολυδιάστατο έργο σ’ όλους τους τομείς δραστηριοτήτων του επιτέλεσε το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κατά τα δύο χρόνια της Διακυβέρνησης του Προέδρου Χριστόφια.

Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης: Μάχη σε πολλά μέτωπα για την οικονομία και τον πολίτη
19/05/2010

Κατ' αρχάς θα ήθελα να διαβιβάσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση αυτής της σημαντικής Συνόδου. Η Κύπρος χαιρετίζει την αυξημένη εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην περιοχή της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής.

Παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στην ολομέλεια της Συνόδου ΕΕ - χωρών Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής με θέμα:«Έξοδος από την κρίση - Νέα παγκόσμια οικονομική αρχιτεκτονική»
18/05/2010