4/7/13

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας κας Ζέτας Αιμιλιανίδου σε εκδήλωση της Νέας Δημοτικής Στέγης Ενηλίκων Αθηένου 04/07/2013

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση αποδέχθηκα την πρόσκληση του Προέδρου της Διαχειριστικής Επιτροπής της Νέας Δημοτικής Στέγης Ενηλίκων Αθηένου να θέσω υπό την αιγίδα μου τη σημερινή εκδήλωση. Μια εκδήλωση που έχει ως στόχο την εκδήλωση αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης προς την τρίτη ηλικία.

Γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη στο ΑΚΕΛ 04/07/2013

Οι δηλώσεις μας μιλούν από μόνες τους. Οι προσπάθειες μας για ευρύτερη συναίνεση στον μεγάλο εθνικό στόχο της αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης είναι και ειλικρινείς και αδιάλειπτες. Όχι μόνο τώρα που είμαστε στην Kυβέρνηση, αλλά και πριν ως αντιπολίτευση.

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων με τον μη κυβερνητικό οργανισμό REACTION 04/07/2013

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού REACTION, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της διαφώτισης για θέματα οδικής ασφάλειας.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών 04/07/2013


Η Κύπρος, παραδοσιακή φίλη και εταίρος της Αιγύπτου, παρακολουθεί στενά τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίσσονται στη χώρα και εκφράζει την αμέριστη υποστήριξή της στον φίλο λαό της Αιγύπτου σε σχέση με τις προσδοκίες του για δημοκρατία και συμμετοχική διακυβέρνηση.

Συναντήσεις του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων με τα Κοινοτικά Συμβούλια Τσάδας και Ερήμης 04/07/2013


Στο πλαίσιο των καθημερινών του επαφών με εκπροσώπους Δήμων και κοινοτήτων, ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα χωριστές συναντήσεις με τα Κοινοτικά Συμβούλια Τσάδας και Ερήμης.

Ο Υπουργός Εξωτερικών παρέλαβε ανθρωπιστική βοήθεια από την κυπριακή κοινότητα Βελγίου 04/07/2013

Κατά τη διάρκεια σύντομης τελετής που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης παρέλαβε ανθρωπιστική βοήθεια από την κυπριακή κοινότητα Βελγίου, η οποία θα προσφερθεί στα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου.


Τρίτη Συνεδρία του Παγκυπρίου Συμβουλίου Χημικών Ουσιών


Πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου 2013, στο Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, η Τρίτη Συνεδρία του Παγκυπρίου Συμβουλίου Χημικών Ουσιών, το οποίο αποτελεί θεσμοθετημένο Σώμα, με βάση τον περί Χημικών Ουσιών Νόμο του 2010, που συμβουλεύει τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων πάνω σε θέματα καλύτερου ελέγχου και διαχείρισης των χημικών ουσιών.

Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κύπρο 04/07/2013

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο αύριο Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο ανάληψης των νέων καθηκόντων του κ. Βενιζέλου και αποτελεί την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον πρέσβη του Λιβάνου



Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου είχε σήμερα στο γραφείο του εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Πρέσβη του Λιβάνου κ. Youssef Sadaka.
Οι κ.κ. Υπουργός και ο πρέσβης επαναβεβαίωσαν τις παραδοσιακά πολύ καλές και φιλικές σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών και συζήτησαν τρόπους για περαιτέρω ενδυνάμωσης των σχέσεων τους

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Επικήδειος λόγος του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου στην κηδεία του πεσόντος κατά την τουρκική εισβολή Στέλιου Χριστόφορου




Επικήδειος λόγος του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου στην κηδεία του πεσόντος κατά την τουρκική εισβολή
Στέλιου Χριστόφορου
 (Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 στις 05.00 μ.μ, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στον Αρχάγγελο)

Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013



Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013