7/11/12

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 07/11/2012

Στο κρίσιμο στάδιο που βρισκόμαστε επιβάλλεται να τερματιστεί η εικοτολογία και η διασπορά ισχυρισμών που επιδεινώνουν την ψυχολογία της αγοράς, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Ενημερωτική εκδήλωση του Τμήματος Περιβάλλοντος για τους κατοίκους της περιοχής Ακάμα 07/11/2012

Το Tμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και η Διευθύντρια Έργου Ακάμα κα Αντωνία Θεοδοσίου διοργάνωσαν στις 2 Νοεμβρίου ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής των κοινοτήτων Ακάμα (Κάθικα, Δρούσιας και Πιττοκόπου, Πάνω και Κάτω Αρόδων, Ίνιας, Ανδρολύκου και Νέου Χωρίου)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας 07/11/2012


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας θα έχει αύριο στις 3 μ.μ., συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας κ. Viktοr Yanukovych, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο στις 8 και 9 Νοεμβρίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ 07/11/2012

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας απέστειλε σήμερα συγχαρητήριο μήνυμα στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Μπαράκ Ομπάμα.

Στο μήνυμα του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει τα ακόλουθα:

Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου στον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Μπαράκ Ομπάμα 07/11/2012

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου απέστειλε σήμερα συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Μπαράκ Ομπάμα, με την ευκαιρία της επανεκλογής του στην Προεδρία της χώρας του.

Ενημερωτική εκδήλωση του Τμήματος Περιβάλλοντος για τους κατοίκους της περιοχής Ακάμα 07/11/2012

Το Tμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και η Διευθύντρια Έργου Ακάμα κα Αντωνία Θεοδοσίου διοργάνωσαν στις 2 Νοεμβρίου ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής των κοινοτήτων Ακάμα (Κάθικα, Δρούσιας και Πιττοκόπου, Πάνω και Κάτω Αρόδων, Ίνιας, Ανδρολύκου και Νέου Χωρίου),

Ο Υπουργός Γεωργίας προήδρευσε Άτυπου Τριλόγου για τα θέματα αγροτικής ανάπτυξης και άμεσων πληρωμών, στις Βρυξέλλες 07/11/2012

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλής Αλετράρης προήδρευσε Άτυπου Τριλόγου που πραγματοποιήθηκε χθες στις Βρυξέλλες, στον οποίο μετείχαν τα τρία θεσμικά όργανα που εμπλέκονται άμεσα στην μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη στο Συνέδριο της Ολομέλειας του DEFNET 07/11/2012

Στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Υπουργείο Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας διοργανώνει το 17ο Συνέδριο της Ολομέλειας του DEFNET (Defence Environmental Network) στη Λάρνακα.

Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας στο περιθώριο του συνεδρίου της Ολομέλειας του DEFNET 07/11/2012

Στο περιθώριο του συνεδρίου της Ολομέλειας των Περιβαλλοντικών Τμημάτων των Υπουργείων Άμυνας της ΕΕ - Defence Environmental Network (DEFNET), ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους:

Δημόσια ακρόαση του Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων 07/11/2012

Το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων ανακοινώνει ότι θα διεξαχθεί Δημόσια Ακρόαση για σκοπούς εξέτασης της αίτησης της εταιρείας Φώτος Φωτιάδης & Σία Λτδ, με αρ. φακ. ΛΕΥ/1774/2011, η οποία αφορά τη χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών της Δήλωσης Πολιτικής, για ανέγερση διώροφης οικοδομής αποτελούμενης από γραφεία και δύο καταστήματα, στον Δήμο Ιδαλίου.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 07/11/2012

Η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει ενημερωθεί ότι το κλιμάκιο της Τρόικας φθάνει στην Κύπρο αύριο Πέμπτη, και την Παρασκευή επαναρχίζουν οι διαπραγματεύσεις με στόχο την επίτευξη συμφωνίας επί του προγράμματος παροχής δανείου στην Κύπρο.